‘Smiley’ arrenca a Badalona la seva gira per Catalunya

  0
  23
  SMILEYGIRA03.jpg

  04/10/2013 – El Teatre Principal acull aquest divendres (21h) l'obra escrita i dirigida per Guillem Clua.

  El teatre no s’atura a Badalona. Aquest divendres, a les 21 hores, es representarà al Teatre Principal l’obra Smiley, escrita i dirigida per Guillem Clua. Es tracta d’una història d’amor que s’ha convertit en una de les obres de teatre amb més èxit de públic i de crítica de l’escena catalana dels últims mesos.

   

  Smiley ha esgotat totes les localitats allà on s’ha presentat. Per a la representació d’aquest divendres a Badalona encara queden algunes localitats a la venda. Per comprar les entrades, les taquilles estaran obertes en el seu horari habitual de dijous a dissabte, de 18 hores a 21 hores, així com a través de la pàgina web del telentrada de Catalunya Caixa. El mateix dia de la funció, la taquilla del Teatre Principal s’obrirà dues hores abans de la representació.

   

  Protagonizada per Rubèn de Eguia i Albert Triola, “Smiley” és una història d’amor, però on també hi fa acte de presència el desamor. Durant l’hora i mitja que dura l’obra de teatre, a l’argument es barregen les converses telefòniques, les xarxes socials, la comunicació, la ruptura i la desesperació.