Badalona s’adhereix a una campanya de reciclatge conjunta de tota l’àrea metropolitana

  0
  Contenidors.JPG

  04/10/2013 – Un grup d’informadors especialment preparats recorreran els carrers i places del municipi oferint consells sobre com classificar millor les deixalles que el ciutadà pot generar en el seu dia a dia.

  L’Ajuntament de Badalona, a través de l’Àrea de Via Pública i Mobilitat, participa aquesta tardor, juntament amb la resta de consistoris metropolitans, en una campanya que té com a finalitat explicar als ciutadans la importància de separar i reciclar els residus.

   

  La campanya, promoguda per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i finançada per les empreses Ecoembes i Ecovidrio, es basa en una sèrie d’accions al carrer. Un grup d’informadors especialment preparats recorreran els carrers i places del municipi oferint consells sobre com classificar millor les deixalles que el ciutadà pot generar en el seu dia a dia.

   

  Un dels objectius principals de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, entitat encarregada del tractament i gestió dels residus en el territori metropolità, és promoure la recollida segregada i el reciclatge entre els seus ciutadans.