Sobren els últims 10 minuts (85 a 69)

0
    31

25/01/2014
    Els verd-i-negres guanyaven de 6 al final del 3r quart, però han pagat l'esforç al tram final

El FIATC Joventut ha dit definitivament adéu a les opcions de ser a la Copa del Rei en caure a la pista del València per 85 a 69
    El resultat no fa justícia al bon partit que han fet els verd-i-negres, que han dominat el matx durant 30 minuts. Al tram final però els ha faltat benzina i el València, que anava cap amunt, ha estat afortunat.

La consigna d'inici era igualar el nivell físic dels locals. La Penya ha sortit sense por i ha jugat de tu a tu al València, que enguany només ha perdut 2 partit a la lliga. Així, amb l'encert exterior de Shurna, els de Maldonado han obert un 1r forat (22 a 16).

El nord-americà ha seguit entonat al 2n quart anotant el seu 4t triple. A més, Savané aprofitava l'espai que deixava Shurna per fer el que volia a la zona. L'equip funcionava al darrere i en atac estava buscant bones opcions, tot i que només havien anotat 4 jugadors: Shurna, Savané, Miralles i Kirksay (30 a 38).

A la represa, els verd-i-negres han aconseguit la màxima després d'un triple de Joseph (30 a 41).
    El València però, ha despertat de la mà de Doellman i sobretot de Pau Ribas

El badaloní s'ha carregat l'equip a l'esquena i ha rescatat l'equip en dues ocasions. Els taronges han retallat la diferència (45 a 50), però un ràpid 0 a 4 tornava a estirar la goma (45 a 54). Llavors, novament Ribas amb 5 punts seguits ha encapçalat la remuntada per tancar el quart només 6 avall (52 a 58).

Fins aquí ha arribat la Penya. A partir d'aquest moment, el València ha augmentat la intensitat defensiva i amb 2 triples inicials al 1r minut, ha igualat el matx.
    A un costat les forces minvaven i a l'altre l'encert apareixia quan tocava. Dubjlevic ha anotat un triple psicològic a falta de 5 minuts i Lafayette ha rematat la feina amb 5 punts seguits.

Amb el partit decidit, la Penya sempre ho ha intentat, però els locals han castigat tots els errors dels verd-i-negres per ampliar la diferència fins la màxima final.

Amb aquesta derrota, el FIATC Joventut es queda a un partit de la Copa del Rei i mirarà de començar bé la 2a volta el diumenge que ve a les 12:30 a l'Olímpic contra el Manresa.