Maldonado: “Se’ns ha fet molt llarg el partit”

  0
  44
  maldonado valladolid o domicilis acbphoto.jpg

  25/01/2014
  El tècnic verd-i-negre creu que el resultat final "no és just" i ha valorat la situació de l'equip abans de començar la 2a volta

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, ha afirmat després de la derrota contra el València que "el partit se'ns ha fet massa llarg". 

  Els verd-i-negres guanyaven de 6 al final del 3r quart però han rebut un parcial de 33 a 11 a l'últim període. "Al 3r quart han començat a agafar confiança i a l'últim ens han passat per sobre" comenta l'adrianenc que afegeix que "nosaltres hem anat perdent referències mentre que ells han trobat l'encert amb triples sobre la botzina i jugades de 2+1". 
  "El resultat final no és just", ha apuntat Maldonado per concloure aquest tema.

  El tècnic verd-i-negre ha volgut destacar el "treball" dels seus jugadors i el fet de que "sense tenir un dia excel·lent, a base de picar pedra, hem sabut portar el partit on volíem". "Aquesta ha estat la tònica de la 1a volta", ha explicat, "i estic content de com estem competint i espero que això no sigui un punt i a part". 

  Preguntat per l'inici de la 2a volta, ha explicat que el rendiment de l'equip dependrà de com s'adaptin els nous i els joves. "Els resultats no ens afectaran el joc. El que hem de veure és com evolucionen els nous i els joves. A veure si en John (Shurna), en Devoe (Joseph) i en Nik (Cochran) poden anar a més i així l'equip també va a més", ha matisat. 

  "L'equip ha demostrat fins ara que lluita i s'aixeca davant les adversitats. Ara caldrà continuar així, ser crítics amb el que fem malament i exigir-nos seguir treballant en aquesta línia", ha conclòs.