Stephen W. Martin i ‘Dead Hearts’ s’emporten la Serra Circular del Cryptshow 2015

  0
  crytpshow 2015.jpg

  08/07/2015 – El festival tanca la seva 9a edició amb "un notable creixement de públic", després de tornar a batre rècord en la participació de curtmetratges.

  La tendra, gòtica i divertida visió de la mort d'un nen que treballa a una morgue ha estat guardonada amb el premi del Jurat Oficial de Cryptshow Festival 2015. Dead Hearts, d'Stephen W. Martin, amb més d'una trentena de premis de diferents festivals internacionals, ha rebut a Badalona el Premi Serra Circular al millor curtmetratge, així com a la millor Banda Sonora. 

  El festival va inaugurar la novena edició amb rècord de participació de curtmetratges i la tanca amb un notable creixement de públic. Sessions com la juvenil, en col·laboració amb l'Eduvic, on van assistir més de 220 joves d'arreu de la província de Barcelona, o l'estrena a territori català de Natalie_Net del badaloní Chico Morera després del seu pas pel festival Nocturna de Madrid, han estat algunes de les sessions més multitudinàries. 

  A destacar també, la Gala de Cloenda Plaers Soler Cryptshow Festival, on l'il·lustrador argentí Juan Giménez va rebre el Premi Honorífic del festival, o el vermut literari on Ralph Barby o Jordi Font-Agustí, entre d'altres autors, van parlar sobre les distopies, així com la inauguració on el compositor Agustí Bussom va deixar sense paraules als assistents musicant en directe La Carreta Fantasma de Victor Sjöström.

  La organització ja treballa en la desena edició del certamen, una edició que estarà carregada de novetats i sobretot de noves experiències per apropar el fantàstic i el terror al públic general i als amants del gènere. 

   

  A més del Premi Serra Circular i de la Menció Especial, que enguany ha estat per a Daheim de Kai Wido Meyer, el festival ha repartit una desena de premis més, com ara el Premi del públic i als millors actor i actriu i millor director.