Carles Marco entrenarà l’Oviedo

  0
  52
  Presentación11-672x372.jpg

  07/07/2015 – L’ex jugador de la Penya deixa de formar part del staff de la Bruixa d’Or per iniciar la seva primera aventura com a primer entrenador.

   

  Carles Marco dirigirà la pròxima temporada a l’Oviedo Baloncesto (LEB Or). El club asturià encararà el seu tercer curs consecutiu a la segona màxima categoria del bàsquetbol nacional amb un il·lustre ex jugador a la banqueta.

   

  Marco, format al planter del Sant Josep, havia assumit el càrrec d’entrenador ajudant de la Bruixa d’Or Manresa des de la temporada 2011-2012. Durant l’últim any, el tècnic ha format tàndem badaloní amb Pedro Martínez, aconseguint salvar in extremis al conjunt del Bages.

   

  Com a jugador, Carles Marco pot presumir d’una extensa carrera professional. Després de sortir del Sant Josep i de passar pel Gijón (LEB), el base va jugar quatre temporades al Fórum Filatélico (1998-2002). A continuació, Marco obriria una etapa de tres anys a Badalona (2002-2005), abans de signar pel Caja San Fernando (2005) i pel León (2007).

   

  “És una bona oportunitat per la meva carrera com a entrenador. Obrir una nova etapa com a primer tècnic, i més en un lloc on s’estan fent bé les coses. M’agradaria créixer al costat d’aquest club”, destacava Carles Marco, en declaracions al web oficial de l’Oviedo Baloncesto.

   

  L’entrenador badaloní es proposa “treballar el màxim possible per fer bé les coses”. L’ex jugador de la Penya no es marca “cap objectiu concret” i només vol aportar “el seu granet de sorra a l’Oviedo Baloncesto”. Aquesta és la seva fita.