Suton: “Hi ha hagut molt egoisme per part de tots”

  0
  58
  1516_CJB-ICL (3).jpg

  29/03/2016 – L’aler pivot del FIATC Joventut es mostra crític amb el joc ofert per l’equip en la derrota davant l’ICL Manresa (63-76).

   

  Sense excuses i parlant molt clar. Goran Suton no es mossegaria la llengua després de caure contra l’ICL Manresa. Conscient que l’equip no havia complert amb els mínims exigits, el jugador verd-i-negre no eludiria l’autocrítica.

   

  “Sento que no hem jugat com un equip. Hi ha hagut molt egoisme per part de tots els jugadors. Aquesta és la raó per la qual un rival com l’ICL Manresa ens ha guanyat. Hem merescut perdre”, declarava Suton a aquest diari.

   

  L’ex de Michigan State reiteraria en nombroses ocasions com el joc anàrquic del FIATC Joventut havia penalitzat massa els interessos del conjunt badaloní al llarg del derbi disputat aquest dilluns a Badalona.

   

  “Ens han entrat alguns tirs, però penso que no hem creat situacions per ajudar el company a tirar més còmode. No sé quantes assisstències hem donat, però la sensació que he tingut és que s’ha jugat de forma massa individual”, valorava Goran Suton.

   

  Segons l’aler pivot, l’ICL Manresa controlaria “totalment el ritme del partit”, situació que “faria molt mal” a la Penya. “És frustrant jugar d’aquesta manera. Venim de fer una gran feina a Fuenlabrada, aconseguint guanyar a un equip que és més poderós que el Manresa. No pot ser que a casa es jugui així”, lamentava Suton des del vestidor de l’Olímpic.

   

  El jugador de Sarajevo espera que aquest cop rebut suposi un punt d’inflexió dins del grup. “Hem d’aprendre d’aquesta derrota i tenir clara la lliçó que ens ha donat l’ICL”, advertia l’aler pivot de la Penya.