Tampoc la Minguella pot amb el Sant Josep

0
    28

19/10/2015.- Els parroquials van ser superiors a la segona part del derbi i segueixen invictes després de 5 jornades. També el Círcol va sumar a casa.

Derbi pel Sant Josep

El partit va començar amb un 0-8 per la Minguella. El Sant Josep va començar sense tensió al darrera i amb problemes d’anotació, 7-16.

Poc a poc, els parroquials van entrar al partit, millor organitzats al darrera. Amb penetracions i control del joc interior van aconseguir igualar equilibrarforces.

La Minguella va cedir el control del partit al segon quart i dos triples parroquials abans del descans li van donar la volta al marcador, 29-23.

A la represa, el Sant Josep va ser superior durant 15 minuts amb Carles Olivares com a protagonista, marcant el ritme i encertat en triples.

Els groc i liles van poder marxar al marcador fins el 72-57 final.

Pel que fa al Sant Josep, Joan Carceller (19 punts i 7 rebots) i Pedro Cuesta (15 punts i 9 rebots va ser dos dels jugadors més destacats i van controlar el joc sota cistella.

El Sant Josep és líder de grup i segueix invicte després de 5 jornades. El proper diumenge visiten la pista del Terrassa.

Pel que fa a la Minguella, intentarà refer-se de la derrota aquest dissabte a casa contra el Cerdanyola a les 19.15h.

El Círcol reacciona a 5 minuts del final

Bon ambient a La Plana el dia de la presentació dels equips per veure l’enfrontament contra el Granollers.

El partit va començar amb el Círcol cedint el control del partit. Les pilotes perdudes i les males seleccions de tir, les va aprofitar el rival per acabar el primer quart 13-17.

Al segon quart, l’equip va saber frenar les transicions ràpides del rival i van ajustar el joc estàtic per anar retallant diferències. L’efectivitat de Xesco Gotzens (21 punts) deixava el marcador al descans 31-33.

A la represa, el Círcol va pujar línies amb la intenció de trencar el partit i es va posar per davant, 41-39. Però Barro des de la pintura i Sànchez des de fora tornaven a posar els visitants per davant 47-49.

L’últim quart va començar malament pel Círcol. Van tornar les pilotes perdudes i les transicions ràpides del Granollers deixaven un perillós 49-55 a 6 minuts del final.

A partir d’aquí, les pressions i les defenses alternatives del Círcol van crear molts dubtes al rival, que només va anotar 6 punts als 5 últims minuts.

Els 8 punts d’Edu Carreras al tram final i la bona direcció de Martí Callau van fer que el Círcol li donés la volta al marcador fins el 66-61.

El proper dissabte, derbi comarcal a Sant Adrià contra l’Ubsa a les 17.45h.