El Badalonès topa amb el físic del Torotosa

0
    26

19/10/2015.- Derrota a domicili en un partit igualat que va decidir la superioritat física del rival. A Segona només sumen els Maristes, trencant el partit a la segona part.

El Badalonès va perdre a Tortosa un partit molt intens i ple d’alternances al marcador. Van topar contra 3 jugadors molt físics que van acabar marcant les diferències.

Tot i així, els dimonis controlaven el partit a mitjans del tercer quart, amb 9 punts de diferència. Però no van saber rematar el partit i van permetre als locals acostar-se al marcador i igualar-lo.

En un final igualat, el base local Díaz, es va carregar l’equip a les esquenes (28 punts) i va decidir el partit en un final a cara o creu.

El Badalonès va fer un bon partit però no suficient davant un equip que exigeix molt físicament.

Dissabte reben el Vedruna a La Plana a les 19.15h.

A segona, els Maristes van sumar la quarta victòria de la temporada contra l’Escola Aula.

El joc directe del rival els va fer agafar els primers avantatges però van reaccionar amb un parcial de 2-12 per tancar el quart 18-21.

Al segon quart, l’equip va obrir una escletxa de 9 punts però quan semblava que podien començar a trencar el partit, les imprecisions van deixar al rival tornar a entrar al partit. Al descans 31-38.

Al tercer quart, va seguir el control del partit amb avantatges que van arribar als 10 punts. A 2 minuts del final del tercer quart, un parcial d’1 a 10 deixa el partit molt ben encarat, 55-40.

Els locals van apostar per la pressió per intentar acostar-se però mai van baixar dels 10 punts i l’avantatge pels Maristes es va anar ampliant fins el 64-80.  Dissabte reben a casa el Bàsquet Neus a les 19.30h.

La resta d’equips de Segona van perdre els seus partits. El Natzaret va caure a la pista del Castellar B, de nou amb el Sant Andreu arrossegant un mal primer quart tot el partit.

El rival va estar molt encertat en triples i el Sant Andreu no va trobar la manera d’aturar-lo fins el 26-8 del primer parcial.

El segon quart segueix amb la mateixa tònica i els locals van marxar de 24 punts, però després d’un temps mort l’equip redueix la diferència a 16 punts.

A la represa, els locals van tornar a controlar el partit per sobre dels 20 punts. Però quan semblava tot decidit, el Sant Andreu reacciona i gràcies a la pressió i l’encert es va posar a 11 punts a 4 minuts del final.

Però els errors en tres tirs lliures, que haurien ajustat encara més el marcador, van fer impossible la remuntada. Els locals van rematar el marcador amb 4 triples en dos minuts fins el 76-55.

El proper dissabte, partit a casa contra el Bàsquet La Mina, a les 20.30h.

El Llefià va perdre un partit molt igualat a Mollet, que es va resoldre als últims segons. Després del frec a frec entre els dos equips durant tot el partit, a falta de menys d’un minut, els locals guanyaven 72-70.

El Llefià tenia la possessió per empatar i va anotar, però els àrbitres van anul·lar la cistella per unes passes. Els badalonins van fer un partit molt seriós i els va faltar molt poc per tenir la recompensa de la primera victòria.

L’equip intentarà aprofitar l’empenta d’aquest partit per estrenar-se aquest dissabte a  casa, a les 17.45h en la visita del Sant Nicolau.

El Badalonès B va perdre a la pista del Basquet La Mina, 86-91. Dissabte a les 19 s’enfronta a La Plana al Gramanet.