Tancats els accessos al llac de Ca l’Arnús per tasques de buidatge i neteja

  0
  95
  Ca l'Arnús.jpg

  Aquest divendres han començat les tasques de buidatge i neteja al llac del Parc de Ca l'Arnús. Per motius de seguretat, els seus accessos romandran tancats al públic fins al cap de setmana del 15 i 16 de desembre, data prevista per a la seva reobertura.

  Aquests treballs es realitzen seguint els protocols establerts per preservar els seus valors ecològics I de biodiversitat. Durant els propers cinc dies, la capacitat del llac passarà de 3.800 metres cúbics a 2.072 metres quadrats de superfície, arribant a 1,25 metres de fondària fins a arribar als sediments.

  El reaprofitament de l'aigua no serà viable ni per al reg ni per a la vegetació a causa de les pluges d'aquests darrers dies, per les quals ja resten cobertes les necessitats hídriques. Els sediments que es recuperin seran aprofitats al mateix parc, i també per destinar-los a una planta de compostatge per a la seva revalorització.

  Posteriorment es realitzaran els treballs de neteja i inspecció del vas i les parets del llac, seguint els protocols establerts des de l'AMB, entitat responsable de la xarxa de parcs metropolitans.

  L'empresa encarregada d'aquests treballs de manteniment i una altra especialitzada en fauna, es faran càrrec de la captura dels animals que hi viuen, tornant a introduir posteriorment els que no estiguin catalogats com a espècies no invasores

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí