Un punt sota l’aigua

  0
  e7d999a2-1bde-4829-8d2a-8d827cac77ee.JPG

  19/11/2018 – Empat de mèrit a la Nova Creu Alta del Badalona. L’equip escapulat treu un punt en un partit disputat sota una intensa pluja, en el qual ha disposat de les millors oportunitats.

  Empat de mèrit a la Nova Creu Alta del Badalona. L’equip escapulat treu un punt en un partit disputat sota una intensa pluja, en el qual ha disposat de les millors oportunitats.

  Les difícils condicions climatològiques en què s’ha jugat el Sabadell – Badalona han fet renunciar al mig del camp als dos entrenadors i, per això, el partit s’ha jugat, sobre tot, a les àrees. I, en aquestes circumstàncies, el conjunt de Ramon Maria Calderé ha tornat a demostrar la seva fermesa defensiva: Morales ha sumat noranta minuts més sense encaixar -ja van gairebé 380- i l’equip ha encadenat el quart zero en la seva porteria.

  Aquesta vegada, a més, el Badalona ha estat millor que el seu rival en atac. Li ha faltat només una mica d’encert per emportar-se els tres punts. Robert Simón ha fet el primer xut del partit que ha anat entre els tres pals, en el minut 35; ell mateix, en el 55, ha disposat de l’ocasió més clara fins aquell moment; Santi Magallán ha fregat el gol en un xut que, després de tocar en un defensa, ha marxat fora; i, finalment, Giva, en el 87, ha enviat fora una pilota que semblava impossible que no acabés a la xarxa, sol davant Roberto.

  Si algú mereixia el triomf era, sens dubte, l’equip de Calderé. Amb tot, el punt és bo i serveix per mantenir el Badalona més a prop del play off que de la zona de descens.

  Fitxa tècnica:

  Sabadell: Roberto; Aleix Coch, Migue, Nico Delmonte, Josu; Gato (Edgar, 56′), Pedro Capó, Ángel, Néstor Querol; Felipe Sanchón (Adri Cuevas, 77′) i Arturo.

  Badalona: Morales; Albarrán, Robusté, Moyano, Estellés, Escudero (Santi Magallán, 68′); Robert Simón (Aly Coulibaly, 78′), Carbó, Nana; Chaco i Natalio (Giva, 83′).

  Àrbitre: Sergio Escriche Guzmán (valencià). TG: Nana, Marc Carbó, Nico Delmonte, Santi Magallán i Robusté.