Tariq Kirksay: “Estem entrenant molt millor que abans”

  0
  DSC_0492.JPG

  03/12/2014 – Kirksay valora el bon moment de forma del FIATC Joventut i analitza els aspectes del joc que la Penya ha de millorar.

   

  En els sis anys que porta a la Lliga Endesa, Tariq Kirksay ha viscut tot tipus de situacions i és conscient que fer volar coloms massa aviat pot debilitar qualsevol equip.

   

  “La gent va començar a parlar de la Copa abans de començar la temporada. Tothom va pensar que, amb l’equip que tenim, ens podríem classificar”, comenta l’aler del FIATC Joventut sobre la bona línia que viu la Penya.

   

  Tot i les sis victòries sumades fins ara, Tariq Kirksay adverteix que “ara mateix res és segur”. “No estem classificats. L’equip està bé, però falta una mica més i ara afrontem partits durs”, afirma contundent l’aler verd-i-negre.

   

  El jugador de la Penya espera que el grup sigui capaç “de seguir amb la bona ratxa de resultats i treballant bé”. Tariq Kirksay somriu quan parla del model de partits que el FIATC Joventut està jugant al llarg de tota la lliga.

   

  “Els nostres partits són especials”, afirma un Kirksay previngut. “Podem guanyar-los tots i també els podem perdre”, afegeix l’aler.

   

  El nord-americà creu que la Penya s’ha de centrar ara en un aspecte concret del joc. “És molt important que treballem les situacions de final de partit. Els dos minuts finals”, apunta Kirksay.

   

  L’aler del FIATC Joventut opina que l’equip “està entrenant molt millor que abans” i que contra el Gran Canaria la Penya pot fer “un bon pas endavant si podem guanyar”.

   

  “Però no podem fer les coses pensant en la Copa. Les hem de fer per nosaltres mateixos; per millorar”, alliçona també Tariq Kirksay.

   

  El jugador verd-i-negre reitera que l’equip “ha de millorar els finals de partit”, sobretot “quan anem per davant en el marcador”. “El rival sempre torna i ens complica les coses”, reconeix Kirksay.