Badalona encén el Nadal tot i el mal temps del cap de setmana

  0
  arbol.jpg

  03/12/2014 – El temporal del cap de setmana va deslluir l'estrena de la Fira de Nadal i va obligar a suspendre els actes d'inauguració de l'encesa de l'arbre a la plaça de la Vila.

  L’arbre de Nadal ja presideix la plaça de la Vila. Tot i que el temps ha deslluït i fet suspendre els actes d’estrena, molts dels elements que acompanyen aquesta època de l’any ja es poden veure pels carrers de Badalona. L’arbre d’aquest any té unes característiques similars als dels tres anys anteriors, com per exemple els seus 10 metres d’alçada. A la plaça de la Vila també s’ha instal·lat una bústia perquè els nens i les nenes enviïn les seves cartes als Reis Mags.

   

  Il·luminació nadalenca a la ciutat

  Enguany, la Casa de la Vila també té una il·luminació especial durant les festes de Nadal. D’altra banda, els motius nadalencs estaran presents en la il·luminació de diversos carrers de la ciutat com l’avinguda del Marquès de Sant Mori, l’avinguda de Catalunya, la Rambla de Sant Joan, el passeig de la Salut, el carrer Independència i el carrer Pérez Galdós.

   

  Espectacle audiovisual a la façana de l’Ajuntament

  Per segon any consecutiu, es projectarà a la façana de la Casa de la Vila un innovador espectacle audiovisual. El muntatge d’imatges i música, amb una durada aproximada d’uns cinc minuts, aprofita l’arquitectura de l’edifici per presentar motius nadalencs. La primera de les projeccions tindrà lloc el dissabte 6 de desembre, a les 18.30 hores. L’audiovisual es tornarà a reproduir a les 19.30 i a les 20.30 hores. La projecció es repetirà els dies 14 i 21 de desembre, amb aquests mateixos horaris. Com a novetat, cal destacar que es comptarà amb la participació d’escolars de la ciutat que quedaran integrats en el propi espectacle.

   

  Fira de Nadal

  La Fira de Nadal de Badalona s’instal·larà a la plaça de la Plana entre el 29 de novembre i el 23 de desembre. La Fira enguany ocupa una superfície de 714 metres quadrats i compta amb 30 parades on es podran comprar, entre altres productes, les tradicionals figures del pessebre i els arbres de Nadal. El seu horari de funcionament serà de 9 a 22 hores.

   

  Coincidint amb la Fira de Nadal, durant tot el mes de desembre a la plaça de la Plana es faran diversos tallers i activitats dirigides a tots els públics.

   

  Inauguració del pessebre

  El dissabte 13 de desembre, a les 18.30 hores, tindrà lloc la inauguració del Pessebre, instal·lat, com és tradició, a la mateixa plaça de la Vila.