TeleB i Ràdio Ciutat recuperen i estrenen espais aquest 2016

  0
  9
  IMG_0551.JPG

  13/01/2016 – Els mitjans públics tornen aquesta setmana a la seva programació habitual amb noves dinàmiques i espais que s'havien perdut o estrenes en la programació.

  Televisió de Badalona torna aquest dilluns a la seva programació habitual després d’aquestes setmanes de Nadal i ho fa amb diferents novetats. La cadena local pública recupera el 7 Dies, espai d’actualitat que torna amb un format més àgil i dinàmic, dirigit per la periodista Susana Soldado, i que recupera la interpretació en llengua de signes. S’emetrà divendres, dia 15, a les 21h.

   

  El programa de debat de la televisió local, que a partir d’ara s’anomenarà Fòrum, consolida el gir que va començar a donar a finals de l'any passat i es converteix definitivament en un espai per tractar a fons temes de ciutat, amb protagonisme per a les entitats i la societat civil. El programa s'emet de dilluns a dijous a les 21h i està dirigit pel periodista badaloní Miquel López.

   

  També el Pensió Completa fa un canvi de xip i s’aproparà més a l’actualitat i als esdeveniments culturals, sobretot. De Dilluns a divendres, a les 12.30h, dirigit per Oscar Giménez.

   

   

  Ràdio Ciutat estrena el 2016 amb nous espais

   

  Ràdio Ciutat de Badalona referma el seu protagonisme al programa La Tarda de la Xarxa de Comunicacio Local, de dilluns a divendres de 16h a 19h, portant el nom de la ràdio i de la ciutat a tot Catalunya. Com a novetat, cal destacar l'informatiu Badalona Vespre, que cada dia a les set de la tarda repassarà l'actualitat diària amb un to més distés i durant trenta minuts. També s’estrena un nou programa fet a casa i dedicat al món del còmic: Freakyonair!, la versió radiofònica del programa de televisió que va estrenar-se a Televisió de Badalona l'any 2005 i que va convertir-se en tot un referent.

   

  La resta de programació, tant de la televisió com de la ràdio, recupera els seus horaris habituals a partir d'aquest dilluns 11 de gener.

   

  Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 82 bytes) in /usr/home/diaridebadalona.com/web/home/includes/database/database.inc on line 2177