Primera volta històrica (1-0)

0
    59

12/01/2016 – El CE Seagull derrota l’Estartit i torna a distanciar-se dels seus principals perseguidors en la lluita per assolir la promoció d’ascens.

Amb la presència a les graderies de l’alcaldessa Dolors Sabater, el Seagull podria celebrar l’arribada del 2016 sumant l’enèsima victòria de la temporada, concretament la dotzena en 13 jornades.

El rival, un adversari de primer nivell, no ho posaria gens fàcil, però les jugadores de Jordi Ferrón sabrien treure profit a l’olfacte golejador de Laura Rey.

La UE l’Estartit es presentava a Montigalà amb la missió de pressionar la segona plaça de les badalonines – la primera en termes de competició, ja que el Barça ‘B’ no pot pujar – però marxaria de Badalona amb les mans buides.

La igualtat de forces seria la tònica del primer temps, amb Mar i Yosse provant a prova Roberta i veient com l’Estartit oferia dues rèpliques molt perilloses que obligarien Noe a intervenir. Carla Puiggròs, en un servei de falta, i Berta Bou, en un xut llunyà molt ben dirigit, contrarestarien les ocasions inicials del Seagull.

Ja a la segona part, i després d’un clar penal no xiulat de Roberta sobre Yosse, el bloc de Jordi Ferrón seria capaç d’obrir la llauna. Laura Rey finalitzaria una gran combinació col·lectiva de les gavines amb encert, situant el 1 a 0 en el marcador mancant només 15 minuts per la conclusió del matx (75’).

Exercint un domini total fins a la conclusió, el Seagull fregaria el segon gol en una arribada doble de Yosse i Albita, tot i que finalment les blaves s’haurien de conformar amb vèncer per la mínima.

Gràcies al resultat assolit davant l’Estartit, el conjunt badaloní torna a tenir un marge d’onze punts vers el tercer i el quart classificat. El Seagull tanca una primera volta històrica, havent guanyat 12 dels seus 13 partits i ocupant una segona posició que fa somiar el club amb l’ascens a la Superlliga.