Televisió de Badalona i Ràdio Ciutat fan un parèntesi al Nadal amb programació especial

  0
  57

  24/12/2012 – La cadena i emissora locals enceten avui la programació especial amb motiu de la festivitat nadalenca; RCB reprendrà la graella habitual el 2 de gener i TVB, el 7.

  Els mitjans de comunicació públics de Badalona, tant la televisió com la ràdio, han preparat una programació especial de Nadal, a partir d’aquest dilluns, 24 de desembre. La ràdio i la televisió de Badalona tornaran a engegar la programació habitual el proper 7 de gener.

   A Televisió de Badalona, la Nit de Nadal s’emetrà l’espai “Nadal Blanc”, que recordarà la gran nevada del 62 a la ciutat. L'espai s'emetrà a les 20 h i a les 22 h de la nit. A més, Televisió Badalona oferirà el concert Més musiquetes per a la bressola, amb cançons tradicionals versionades per diversos cantants.

  El dia de Nadal i Sant Esteve, s'oferirà una versió infantil del programa de curts, Filmets i la reemissió de l'espai 92 l'any del canvi, que repassa els 20 anys dels Jocs Olímpics a Badalona. El dia 27 de desembre, després del Notícies Vespre, s'emetrà el Missatge de Nadal de l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol.

  De cara a la nit de Cap d'Any, la televisió local oferirà una selecció de concerts del programa Les Golfes. El dia d'Any Nou, la música tambè serà la protagonista amb l'emissió del Concert del Messies i l'Opera L'home del paraigua.

  Durant el Nadal, la informació local seguirà amb les edicions dels informatius, a les 14 h i a les 20.30 h. A més, el 25 de desembre i el 1 de gener, i amb la col·laboració de la Xarxa de Televisions Locals, s'oferirà un Especial Resum de l'Any, a les 21.30 h.

   

  La Cavalcada de Reis, a TeleB

  El dia de 5 de gener, Nit de Reis, Televisió de Badalona ha preparat un programa especial amb les millors imatges de la Cavalcada. L'espai, d'una hora de durada, s'emetrà a partir de les 21 h, i durant tota la nit en reemisió, i oferirà un resum de l'arribada dels Reis a Badalona i la Cavalcada que recorrerà els carrers de la ciutat.

   

  Ràdio Ciutat emetrà programes especials durant les festes

  Ràdio Ciutat tambè canvia la programació, a partir del 24 de desembre. El mateix dia, a les 18 h, Carles Tornero presentarà un espai de 3 hores que porta per nom Un Nadal d'escandol. El dia de Nadal, a les 10 h, començarà el programa M'agrada el Nadal, conduït per Carles Mesa. El mateix dia, a les 20 h, s'oferirà l'espai Beatles Christmas Show.

  Per Sant Esteve, a les 10 h, Arseni Santos presentarà l'espai Esclat de Cobla, dedicat al Nadal. El dia 31 de desembre, a les 19 h, Ràdio Ciutat emetrà el Resum de l'Any i la Nit de Cap d'Any, durant 8 hores, Nacho Chapado Cap d'Any. A més, durant les festes, la programació musical portarà per nom Christmas Day. La programació habitual, a Ràdio Ciutat, tornarà el 2 de gener.