Televisió i Ràdio Badalona tornen a cobrir la campanya sense seguir els blocs electorals

    0

    15/12/2015 – Els mitjans públics de la ciutat tornen a seguir només criteris periodístics, com ja fessin el passat setembre.

    Els mitjans públics de Badalona han tornat a prescindir dels blocs electorals a l’hora de realitzar la cobertura de la campanya d’aquest 20D. Televisió i Ràdio Badalona ja van adoptar aquesta mesura com a novetat al setembre, sota la direcció del nou conseller delegat, Josep Viñeta Balsells, i el balanç, segons el propi directiu en una entrevista a aquest diari, va satisfer tot el consell d’administració. En aquest sentit, va avançar llavors, els mitjans tornarien a seguir criteris exclusivament periodístics la present campanya, una reivindicació històrica del col·lectiu dels periodistes.

     

    L’única formació en desacord amb la decisió de superar els blocs informatius va ser el PP, que va votar en contra al consell i va presentar un recurs davant la Junta Electoral que va ser desestimat. Viñeta considera que aquest pas és un dels principals objectius complerts en aquests primers mesos de gestió, tant per a la direcció com per a la plantilla, que sempre ho havia reclamat.