Temps afegit fatídic per la Unificació Llefià (1-1)

0
    36

11/11/2014 – Els badalonins empaten al camp de la Guineueta quan ho tenien tot a favor per vèncer i el Lloreda tampoc pot superar al Dinàmic (1-1).

La Unificació Llefià es va quedar a les portes de provocar la primera derrota del curs de l’Escola Esportiva Guineueta (1-1). El partit va ser molt obert, i les ocasions van quedar repartides entre els dos conjunts.

El conjunt de Puchi sortia a mossegar i, només començar, el central Bacaicoa topava amb el travesser en una rematada de cap desviada lleugerament per Llaveria. L’acció, culminava amb un gol anul·lat per clar fora de joc.

El Llefià contestava amb una jugada per banda dreta d’Israel i en la qual Aguado es veia oblidat a refusar de punys el potent xut del jugador badaloní. Tot seguit, Ramón rebia l’esfèrica en una posició centrada, encarava cap a la frontal i anotava el 0 a 1 amb una rematada seca i ajustada al pal dret de la porteria de la Guineueta (33’).

Abans del descans, Aitor Pérez treia sota els pals l’empat de Manel Calle, quan l’extrem local ja havia superat la sortida de Llaveria. A la represa, Bacaicoa la tornava a tenir per la Guineueta, en un servei de falta directa que novament topava amb la fusta.

La Unificació Llefià també hauria pogut marcar el segon. En una falta xutada per Ramón i rebutjada per la barrera, la pilota s’enverinava, i Roberto Aguado havia de rectificar la seva primera estirada per evitar el gol visitant.

Quan tot semblava estar decidit, un servei de banda pentinat per Bacaicoa i rematat de xilena per Villegas li donava l’empat a la Guineueta (91’). Jordi Souto, tècnic del Llefià, acabaria expulsat. Amb aquest resultat, la Unificació es situa quarta amb 18 punts al grup II de Segona Catalana, a tres de líder, el Mataró.

Empat de pitxitxi

Per altra banda, al mateix grup II de Segona Catalana, el Lloreda tampoc s’allunya dels llocs de privilegi de la classificació. L’equip de Rubén Castillo, sancionat pel partit de diumenge, és tercer amb 19 punts, i ja fa vuit setmanes que no coneix la derrota.

El Lloreda va empatar al camp del Dinàmic Batlló (1-1), en un partit que va estar marcat per les expulsions. No va ser fins a la segona part quan el marcador es va moure. David Ceballos va posar per davant al Dinàmic a 25 minuts per la conclusió (65’).

A continuació, el Lloreda veia com el rival es quedava amb deu homes, per l’expulsió de David Romero (70’). El central veia la vermella directa, i només dos minuts després Vicente Bermúdez exercia de pitxitxi per anotar l’empat (72’).

El davanter del Lloreda, autor de 13 gols a la lliga en només 9 partits, havia sortit des de la banqueta i li donava un valuós punt al conjunt badaloní.

El Lloreda també acabaria el duel amb un home menys. Campoy veia dues grogues en poc més de 20 minuts sobre el camp, però al final els vermells podrien endur-se un punt cap a Badalona.

Els triomfs no arriben

Un Bufalà amb problemes d’efectius no va passar de l’empat al camp del Tiana (1-1) i ja encadena tres igualades seguides i quatre jornades sense vèncer. Els badalonins, novens amb 16 punts, s’estan quedant paralitzats a la zona mitja, al grup IV de Tercera Catalana.

A Tiana, Cristian Gata va avançar als locals ben entrat el primer temps (27’), i el Bufalà no va reaccionar fins a la segona part. Luís Merino va empatar el duel al 66’, després que el Bufalà busqués insistentment ficar-se dins del duel. El marcador ja no es mouria més.

L’Àguila s’emporta el derbi

Al grup VI de Quarta Catalana, Pere Gol i Àguila van protagonitzar un intens derbi ciutadà, que va culminar amb diversos expulsats i amb victòria visitant (2-5).

L’Àguila va fer un partit molt seriós, situant-se amb un quasi definitiu 0 a 4 gràcies als gols de Puentes (30’), José Antonio (44’), Javi (61’) i Dani Barrero (70’). El Pere Gol va remuntar fins al 2 a 4, amb unes dianes de Fernández (78’) i Jordi Grandio (80’), però Pedro Duran va sentenciar des del punt de penal (89’). L’Àguila, amb 13 punts, es posa cinquè, i el Pere Gol (12) és setè.

Al mateix grup, el Roma Sports va guanyar per un global de 4 a 2 al filial del Tiana, mentre que la Unificació Badalona Sud va tornar a perdre, en aquesta ocasió contra el Cabrera B (0-1).