Victòria psicològica del Natzaret

0
    17

11/11/2014 – Tot i les dificultats i els problemes de lesions, l’equip trenca amb lluita la ratxa de tres derrotes.

Després d’un primer quart igualat, el Natzaret femení va controlar el segon amb un joc ràpid, directe i alegre que recordava el de la temporada passada.

A tercer quart es va mantenir la igualtat amb avantatges de 8 punts. Però al final, van fallar les forces i l’equip va tirar de defensa per mantenir les opcions.

Aquesta vegada però, la sort va acompanyar el Natzaret fins el 49-46 final. Yaiza Reche va ser la màxima anotadora amb 8 punts.

Tot i no estar encertades, la lluita de tot l’equip va servir per sumar una victòria important, la tercera de la temporada després de tres derrotes consecutives.

Dissabte a les 17.30 visiten la pista del Granollers, tercer classificat.

El Llefià torna a perdre a l’últim minut.

A segona catalana, dolorosa derrota del Llefià en un partit on es va veure la millor i la pitjor cara de l’equip. Les de Toni Madrid van sortir desencertades en atac i toves en defensa, acusant les baixes en el joc interior.

Al segon quart van estar 7 minuts sense anotar, sense intensitat ni idees en atac. Però les badalonines van reaccionar i del 10-23 es va passar al 18-29 al descans.

Al tercer quart es va veure el millor Llefià amb Míriam Valls marcant un ritme impossible de seguir pel Ribes i Montse Tajes controlant el rebot per poder córrer.

El Llefià va apretar el marcador fins el 30-32 i tot es va decidir a l’últim quart. Les badalonines van controlar el ritme i un triple de Debora Valls les posava per davant a 2 minuts.

Però van aparèixer els nervis i les errades del Llefià es van transformar en 6 tirs lliures pel Ribes a l’últim minut que sentenciaven un partit, que per inèrcia i sensacions semblava que es quedaria a Badalona.

És la quarta derrota de les cinc que suma el Llefià que s’escapa a l’últim minut. Una tendència que esperen trencar al proper partit, dissabte a les 20h a la pista del Draft B, un rival que només ha guanyat un partit i també està necessitat de victòries.

Minguella i Joventut Femení, en ratxa

La Minguella i el Joventut Femení segueixen en ratxa i han tornat a guanyar els seus partits.

Les blaves van donar un  pas més endavant guanyant el Manyanet Reus, un rival directe al capdavant de la classificació i un dels aspirants a l’ascens. Ara es col.loquen segones, a una victòria del líder, el Morell. Diumenge a les 17.30 visiten el Ribes.

El Joventut Femení sembla que ha trobat la fórmula en aquesta segona i suma la tercera victòria consecutiva, també superant a un rival directe, el Xamba i pujant un graó més a la classificació. Ara mateix són cinquenes i diumenge a les 17.45 intentaran seguir sumant a la pista del Sitges.