Teresa Forcades reuneix un miler de persones en la presentació del Procés Constituent a Badalona

  0
  50
  proces.JPG

  18/06/2013 – La plaça Trafalgar de Llefià es va omplir per escoltar la conferència que el col·lectiu va organitzar per Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià.

  La presentació del col·lectiu Procés Constituent d’aquest diumenge a la plaça Trafalgar de Llefià va congregar un miler de persones de tot el Barcelonès Nord, una de les xifres més voluminoses des que el projecte es va iniciar el passat abril. L’acte, que pretenia atraure l’atenció de la gent de Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià, va comptar amb la presència de Gerardo Pisarello i Teresa Forcades, la impulsora d’aquesta iniciativa juntament amb l’economista Arcadi Oliveres.

   

  La xerrada es va centrar en una “crítica ètica del capitalilsme”, tal i com l’anomena la pròpia Forcades, la “falàcia de la llibertat capitalista”, la “disfunció entre lliure mercat i la pràctica real regulatòria a favor d'interessos d'una minoria”, la “diferència entre iniciativa privada i llei de màxim benefici”, “l’obsolescència programada” i l'especulació financera, entre d’altres qüestions, que van servir, a posteriori, per presentar i justificar el canvi de model i de marc de desenvolupament social i econòmic que pretén aquest col·lectiu.

   

  Els organitzadors també van instal·lar diversos estands a través dels quals els assistents es podien informar i podien realitzar preguntes abans de la conferència.

   

  Podeu visionar la xerrada completa al web www.llefià.org.