The Free Ball Band i El Petit de Cal Eril, nou doble concert de les Nits d’Estrelles

  0

  15/11/2013 – El Teatre Principal acull aquesta nit -21h- l'actuació de dos dels grups més de moda dins el panorama nacional de música.

  El Teatre Principal ens brindarà aquest divendres -21h- una nova sessió doble de les Nits d’Estrelles, aquest cop amb els The Free Ball Band i El Petit de Cal Eril.

   

  En primer lloc, actuaran Jan, Marc, Miquel i Xavier, els components d’aquest nou quartet del Maresme que ha esdevingut el nou fenomen musical del pop més genuí i intemporal. Els joves de The Free Ball Band saben trobar la fórmula màgica per a la cançó perfecta d’avui i de sempre, i compten amb melodies cuidades, arranjaments excel·lents i una intuïció musical impròpia de la seva edat. El seu primer disc, Elephants never forget, que ja és un número 1 en la plataforma de venda de música iTunes Espanya, és un sac de virtuts per a tots aquells a qui agrada el pop cristal·lí i elegant. La revelació de la temporada.

   

  El Petit de Cal Eril, per la seva part, es reinventa a cada disc, defugint tot camí previsible i trencant són motlles. Torna amb un disc de so negre i cru, amb 17 joies que formen el doble vinil anomenat La figura del buit. L’Eril ens emociona i sorprèn a parts iguals des d’aquella llunyana maqueta, Per què es grillen les patates?, passant per la presumpta innocència de Les sargantanes al sol i el misticisme de Vol i dol. Després de desfer la banda habitual per reinventar-se, ara en Joan Pons reprèn el camí amb La figura del buit.