L’equip sènior dels Dracs torna a trepitgar camp

  0
  Badalona Dracs.jpg

  15/11/2013 – Demà dissabte, a les 17 hores, els Badalona Dracs posen en acció una nova temporada al Camp de Montigalà on jugaran una de les semifinals de la XXIII Copa Catalana de Futbol Americà contra els Barcelona Búfals. 

  Demà dissabte l’equip sènior dels Badalona Dracs posen en acció una nova temporada més al Camp de Futbol de Montigalà on jugaran una de les semifinals de la XXIII Copa Catalana de Futbol Americà contra un vell conegut, els Barcelona Búfals que en aquesta ocasió jugaran com a locals amb la intenció d’obtenir una plaça per la final.

   

  Els Barcelona Búfals es presenten a Montigalà, amb la novetetat al seu staff, on els germans Ceballos agafen la direcció de l’equip. També compten amb reforços com el retorn al equip barcelonès del corredor Adrià Sastre o el linebacker Javier Garcia, també hi seran a l’atac el quatreback Roger Navas o l’Ian Escoda. A la defensa, el veterà Vito Rodriguez amb Àlex Gonzalez i Javier García, intentaran aturar l’atac badaloní.

   

  Per la seva part, l’equip dels Dracs, dirigit per Oscar Calatayud i Xus Fernández, buscaran arribar a la final per guanyar la quarta copa consecutiva, comptaran amb el qautreback Rubén Beltran a l’atac ajudat per Sergi Gonzalo, César Brugnani i Oscar Olivenza. A la defensa, Felipe Archilla, Xavi Mingo, Jordi Brugnani i Jordi Soler, junt amb el retorn de David Ferrer provaran de posar les coses difícils a l’atac dels Búfals.

   

  El partit es disputarà a partir de les 17 hores amb la presència de les mini Glamcheers de l’Escola de Dansa de Mònica Escribà, que amenitzaran el partit.