L’equip badaloní de Jiu Jitsu brasiler Bjjfit puja al podi en els Campionats d’Europa celebrats a Lisboa

  0

  Els badalonins Javier García i Javier Madurell de l’equip de Jiu Jitsu brasiler Bjjfit de Badalona han estat els guanyadors de la medalla d’or i bronze, respectivament, al Campionat Europeu de Jiu Jitsu que s’ha celebrat a Lisboa del 21 al 26 de gener. Aquest campionat, que ha reunit a més de 5.000 competidors, és considerat una de les trobades més prestigioses de l’escena internacional pel que fa a la pràctica de braziian Jiu Jitsu (BJJ).

  L’equip Bjjbfit Badalona, integrat per tres competidors, ha aconseguit el primer i el tercer lloc en la categoria màster 3 feather weight, després d’unes dures fases eliminatòries vencent a competidors d’alt nivell provinents de Portugal, Regne Unit, Polònia, entre d’altres països. Aquesta conquesta situa a Badalona com a exponent a Europa d’un esport actualment a l’alça, tant pel que fa a la quantitat com a la qualitat dels seus practicants a tot el món.

  Amb només tres anys de recorregut, l’equip Bjjbfit Badalona s’està consolidant com un referent tant pel nivell tècnic i competitiu dels seus membres com per la seva feina de difusió d’un esport cada vegada més conegut i practicat.

  El brazilian Jiu Jitzu és una art marcial, esport de combat i sistema de defensa personal brasiler d’origen japonès, basat en l’ús de la tècnica davant de la força, amb el propòsit que una persona de constitució dèbil pugui vèncer a una altra de major força. Es tracta un esport que fomenta un estil de vida basat en hàbits saludables. Un cop es comença a exercir, el practicant comença a fixar-se en la seva alimentació i pes i acostuma a iniciar-se en altres esports associats com el surf, l’skate, i l’escalada per enfortir els seus dits

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí