Toca rematar la temporada

0
    34

9/5/2016.- La fase regular ja ha acabat, però el Círcol encara ha de certificar la permanència a Copa i el Sant Josep vol jugar la Final a 4.

El Sant Josep serà finalment tercer del grup 2 de Copa Catalunya. Aquest mateix diumenge es juga el partit d’anada de la eliminatòria prèvia a la Final a 4. Serà al Centre Parroquial contra el Viladecans a les 19.30h. L’objectiu és aconseguir un bon resultat de cara a la tornada a domicili.

La victòria del Mataró ha fet que la victòria contra el Círcol no serveixi per assolir la segona plaça. En l’últim partit de la fase regular, el Sant Josep va dominar el derbi a La Plana davant un Círcol que ja sabia que ha de jugar la promoció de permanència per seguir a Copa.

També aquest mateix diumenge comença el play off de permanència al millor de tres partits. El primer partit serà  a La Plana a les 17.45h contra el Ciutat Vella, amb avantatge de camp pels badalonins.

Pel que fa al derbi, el Sant Josep va sortir més concentrat i el to defensiu va anar augmentant a mesura que passaven els minuts. Abans d’acabar el parcial, el Círcol va poder ajustar més la defensa, 15-20. L’encert seguia acompanyant el Sampep i el domini del rebot no va deixar córrer el Círcol. El bon joc dels parroquials a la primera part deixava el marcador al descans 27-40.

A la represa, l’equip es va seguir divertint sobre el parquet i la diferència al tercer quart va passar dels 20 punts. A partir d’aquí el Círcol va pujar línies i amb defenses alternatives va canviar la tendència amb un parcial de 24-12. Amb més velocitat i pilotes als interiors van reduir la diferència als 8 punts 51-59, fins i tot es va posar a 5 a l’últim quart.

El partit va arribar igualat als últims minuts i va ser l’encert des dels tirs lliures del Sant Josep el que va acabar decidint el partit, 73-78. El derbi ha servit als dos equips per seguir competint i afrontar amb bones sensacions la fase final i el play off de permanència respectivament.

Per altra banda, ni el Terrassa va guanyar ni la Minguella va poder amb el Granollers. Els blaus tanquen la lliga últims del grup 2 de Copa Catalunya i certifiquen el descens de categoria. L'equip ho va intentar fins el final i com a prova la remuntada de 22 punts en aquest últim partit fins arribar a tenir opcions reals de victòria als últims segons.

El sènior de la Minguella posa punt i final a una temporada amb un final trist amb un agraïment, especialment a tots els jugadors, i també a a totes les persones que han recolzat el club.