Todorovic jugarà amb el primer equip del Barça o anirà cedit a un altre ACB

  0
  todorovic 1.JPG

  19/07/2012

  El montenegrí jugarà a l'ACB però no sap si al primer equip del Barça o cedit a un altre club

  El futur de Todorovic segueix sent incert. El jugador va presentar una oferta formal per part del Regal Barça i el plaç que té la Penya per exercir el dret de tempteig acaba el dilluns a les 12 de la nit.

  El club verd-i-negre no l'exercirà, entre d'altres condicionants, perquè ha d'igualar el sou que percebrà el primer any, i el Barça, com va fer el Murcia amb Josep Franch, ha fet una oferta decreixent. D'aquesta manera, Todorovic cobrarà 450.000 euros el primer any, 250.000 el segon i 200.000 el tercer. Si la Penya no aconsegueix arribar a un acord amb el Barça per no exercir el dret de tempteig, cobrarà una quantitat pels drets de formació.

  El montenegrí ha acceptat una oferta del Barça sense saber on jugarà l'any que ve. Els blaugranes tindran un filial a la Leb Or però Todorovic no hi tindrà lloc. L'aler pivot jugarà a l'ACB, ja sigui amb el primer equip del Barça o cedit a un dels varis clubs que el pretenen. Tot depèn de quants jugadors de formació tinguin els blaugranes. Fran Vàzquez ho era i Victor Sada també. Si el de Badalona marxa, Todorovic, que també té aquesta condició, podria ser jugador del primer equip.