Toni Larrosa dona els tres punts al Badalona (3-2)

0
    90
    Toni Larrosa. Foto: Alberto Estébanez

Un gol de Toni Larrosa al minut 89, li va donar la victòria al Badalona contra el Tona (3-2), per situar als escapulats al quart lloc de la classificació de 3a RFEF. Els de Gerard Albadalejo van veure com els osonencs empataven un partit en el qual anaven guanyant per 2 a 0.

El Tona va ser qui va donar el primer avís del partit amb un xut al travesser. El Badalona, però, va portar la iniciativa davant d’un bon rival que no permetia arribar de forma clara a la porteria defensada per David Aroca. El primer gol del partit va arribar al límit del descans. Albert Estellés aprofitava una jugada de Kilian Duran per obrir el marcador.

La segona part no podía començar de la millor manera. Toni Larrosa, des del costat dret, feia el segon gol al minut 51, després de rebre una passada en profunditat de Dani Homet, amb un xut creuat lluny de l’abast del porter visitant. El partit semblava controlat, però dos gols del Tona en vuit minuts, van establir l’empat al marcador. El Badalona va collar en atac, i al minut 89, un xut ben col·locat de Toni Larrosa, deixava els tres punts a l’Estadi.