Torna a Badalona el musical de Jorge Javier Vázquez sobre Miguel de Molina

  0
  miguel molina al desnudo.jpg

  16/05/2015 – Després de l’èxit assolit a l’estrena el passat octubre, la productora Laboratorio de Voz Producciones, del badaloní Jorge Javier Vázquez, torna a portar a Badalona, en el marc de les Festes de Maig, l’espectacle Miguel Molina al desnudo.

  Després de l’èxit assolit a l’estrena el passat octubre, en una triple sessió, la productora Laboratorio de Voz Producciones, del badaloní Jorge Javier Vázquez, torna a portar a Badalona, en el marc de les Festes de Maig, l’espectacle Miguel Molina al desnudo, una obra sobre la vida del famós cantant de copla de començaments del segle XX, que sens dubte va fer època. La bien pagá, El día que nací yo i Ojos verdes són només algunes cançons de l'ampli repertori musical que va esdevenir la banda sonora sentimental dels nascuts en aquell moment. Un segle després del seu naixement, Miguel de Molina és tot un mite apassionant i la gran figura de la copla espanyola, per sobre de les vicissituds de la seva vida dura i agitada. La seva vida va inspirar Jaume Chávarri per fer la pel·lícula Las cosas del querer, l'any 1989.

   

  Ángel Ruiz és el protagonista d’aquest muntatge dirigit per Juan Carlos Rubio i que compta amb el pianista César Belda al capdavant de la direcció musical. Si algú s’ho va perdre a l’octubre, aquest dissabte 16, a les nou de la nit, té la oportunitat de veure’l.