Torna la Fira de Playmobil a l’Escorxador

  0
  Playmobil.jpg

  27/10/2017 – La Nau 3 de l’Escorxador acull aquest dissabte i diumenge, 28 i 29 d’octubre, una mostra de diorames i activitats sobre les conegudes peces de joguina.

   

  Després del gran èxit del passat any, la Nau 3 de l'Escorxador torna a acollir la Fira de Playmobil, que enguany arriba a la segona edició de la mà de Catclicks.

   

  Una exposició on es mostraran diversos diorames realitzats amb peces de Playmobil, entre les quals una dedicada a la ciutat de Badalona, Disney i els vikings. També Catclicks, federació organitzadora de la fira, oferirà un concurs, un sorteig, tallers per als més petits i els més fanàtics de Playmobil podran adquirir peces úniques.

   

  Les portes s’obriran a les 10 del matí del 28 i 29 d’octubre, i es podrà visitar fins a les 2 del migdia. A la tarda, l’horari d’aquest dissabte serà de 17 a 20h, mentre que el diumenge la fira romandrà oberta de 16 a 19h. L’entrada és de 2,5 euros, excepte per als menors de 12 anys que podran accedir gratuïtament. Destacar que amb els fons recaptats es realitzarà una donació a l’Hospital Germans Trias i Pujol i tots els visitants podran aportar un quilogram d’aliments no peribles per al Banc d’Aliments Gorg-Mar que, a canvi, rebran un tiquet per participar en un concurs.