Torna la Ruta de la Tapa al barri de la Morera

  0
  Tapa.jpg

  30/06/2016 – Tant divendres i dissabte, 1 i 2 de juliol, cinc restauracions oferiran dues tapes cadascun per dinamitzar la vida al barri a través de la promoció del consum local.

  Arriba aquest divendres i dissabte, 1 i 2 de juliol, la tercera edició de la Ruta de la Tapa al barri de la Morera, organitzada per l'associació de veïns amb l'objectiu de dinamitzar la vida al barri a través de la promoció del consum local.

   

  Enguany, participaran cinc restauracions: Bar Bayo a l'avinguda del Prat de la Riba; Granja Elisabeth a la plaça Bac de Roda; Can Matas a l'avinguda Morera; Frankfurt La Morera a l'avinguda Bac de Roda, i El Racó de la María al carrer del Teide. A més, cada bar col·laborador oferirà dues tapes, de la qual cosa els consumidors no podran votar per la seva degustació preferida com en les passades edicions.

   

  La 3a Ruta de la Tapa de la Morera s'iniciarà el divendres 1 de juliol a la tarda i s'allargarà durant la nit per continuar gaudint d'aquesta activitat durant tot el dissabte. El preu serà d'1,5 euros per cada tapa en tots els bars.