Tornada a la feina a l’espera d’un aler

  0
  49
  CNaMrraWsAA8jPw.jpg

  27/08/2015 – Els jugadors del FIATC Joventut se sotmeten a les proves mèdiques de rigor a la Clínica FIATC Diagonal d’Esplugues de Llobregat.

   

  El projecte esportiu 2015-2016 de la Penya ja ha començat a rodar. Després de gaudir d’un més que merescut període de vacances i de treballar de forma individual, els jugadors de Salva Maldonado es tornen a reunir per preparar una nova temporada.

   

  Avui, una part dels efectius de la primera plantilla s’han citat a la Clínica Diagonal per passar diversos controls mèdics. Demà, la resta de jugadors i els vinculats passaran pel mateix. Cal destacar que el pivot Ousmane Drame encara no s’ha pogut desplaçar a Badalona a causa de diversos problemes burocràtics amb el visat.

   

  Mentre els seus jugadors superaven les respectives revisions mèdiques, Salva Maldonado ha atès als mitjans de comunicació. Aquesta ha estat la primera intervenció del curs 2015-2016 feta pel tècnic verd-i-negre. Maldonado ha parlat de la configuració de la plantilla i dels objectius del nou FIATC Joventut.

   

  “Incorporarem a jugadors de l’equip LEB. Nosaltres no podem entrar al mercat fins que tothom acabi de fitxar. Després, també hem de trobar oportunitats. Hi ha temps. Sobretot hem d’encertar en els fitxatges, ja que hem perdut cinc jugadors”, valoraria l’entrenador adrianenc.

   

  Segons Salva Maldonado, “a hores d’ara” la Penya sortiria a competir “amb una mica menys de capacitat que l’any passat”, tot i que el tècnic manté “l’ambició”. “També cal ser realista. El llistó l’hem d’abaixar perquè les condicions són diferents, cosa que no vol dir que l’equip no pugui oferir un bon rendiment”, advertia.

   

  Sobre els horitzons que es marca el grup, Salva Maldonado es mostraria prudent. “Seria irreal estar on l’any passat. Encara no ens hem de marcar objectius més enllà d’acabar de confeccionar la plantilla. Aquest serà l’any que més ens la jugarem”.

   

  El desig del capità

   

  A pocs dies d’encetar els entrenaments col·lectius a l’Olímpic, Nacho Llovet també va oferir la seva visió de com el FIATC Joventut ha cobert les baixes sofertes.

   

  “Després de la bona temporada de l’any passat, m’il·lusiona intentar repetir aquests petits èxits aconseguits Tot i que peces importants han marxat, hi ha un bon grup que continua. Espero poder mantenir la química i el joc que vam mostrar”, assegurava el pivot de la Penya.

   

  En relació a les incorporacions realitzades, Llovet va voler donar la benvinguda als dos jugadors que, de moment, han aterrat a Badalona. El capità creu que aportaran coses importants.

   

  “Al final, tenim allò que podem tenir. L’Albert Sàbat és un jugador experimentat i d’aquí. Estic segur que tindrà una bona adaptació. Amb en Drame, la història serà diferent. Mai ha jugat a Europa, però entre tots l’ajudarem”, assegurava Llovet.