Albert Sàbat: “Puc aportar tir exterior i direcció”

  0
  44
  8144de36e905ef24334632d7dd0bb0e7.jpg

  27/08/2015 – El base de Llagostera ofereix la seva primera roda de premsa com a nou jugador del FIATC Joventut coincidint amb les proves mèdiques.

   

  Albert Sàbat és una de les dues cares noves que, de moment, ha aconseguit lligar la Penya de cara al pròxim curs.

   

  El jugador gironí arriba a Badalona després d’acumular una dilatada experiència a la LEB Or, categoria que va convertir en casa seva després de gaudir de l’ACB durant tres anys al Casademont Girona (2002-2005).

   

  “Ja vaig jugar a l’ACB fa uns anys, però ara m’hauré de consolidar de nou a la categoria”, reconeixia Albert Sàbat davant dels mitjans després de superar tots els controls mèdics de rigor a la Clínica FIATC Diagonal.

   

  “Amb en Salva hi vaig parlar i em va comentar que podia encaixar bé dins de l’equip. Em va dir que el joc de la Penya es basa molt en l’atac i en el tir de tres”, assegurava el base sobre el seu fitxatge.

   

  Conscient de quins són els seus punts forts, Sàbat té clar que les seves virtuts poden explotar dins del bloc que dirigeix Maldonado. “Puc aportar tir exterior i direcció d’equip. Miraré de fer totes les coses que en Salva em demani”, declarava el jugador gironí.

   

  Per últim, al voltant del conflicte obert amb el Melilla després del seu fitxatge pel FIATC Joventut, Albert Sàbat va relatar en quin punt es troba la negociació.

   

  “El Melilla defensa els seus interessos i jo els meus. En els últims dies hem estat parlant i crec que arribarem a un acord abans que les coses vagin més enllà”, va explicar el base verd-i-negre.