Tornen els gols i els triomfs (2-1)

0
    33

29/10/2014 – Victòria molt important del CF Badalona davant del Vila-real B (2-1), en el partit de la sisena jornada que es va haver d’ajornar per la pluja al minut 32 de la primera part i que s’ha acabat de disputar avui a Pomar.

29/10/2014 – Victòria molt important del Badalona davant del Vila-real B (2-1) en el partit de la sisena jornada que es va haver d’ajornar per la pluja (al minut 32 de la primera part) i que s’ha acabat de disputar avui a Pomar. Tres punts d’or després de tres jornades sense guanyar que consoliden els de Manolo González a la zona noble de la classificació, cinquens amb 18 punts i a només dos del liderat, que ostenta el Lleida. Curiosament els de la Terra Ferma seran els següents visitants a Pomar, on els escapulats només han cedit dos punts (4 victòries i un empat). La mala noticia és que Manolo González, per rebre el Lleida, no podrá comptar amb dos puntals com Abraham i Toni Lao, sancionats.

El partit s’ha  reprès al minut 32 amb 0-0 i els darrers 13 minuts fins al descans han estat a punt de provocar un seriós disgust, perquè el Vila-real B ha tingut fins a tres ocasions de gol molt clares per inaugurar el narcador. Un xut al travesser i dues intervencions providencials del porter Marcos, en dos u contra u, de Nahuel i Cubillas. El descans ha refredat una mica l’empenta dels visitants i en la represa el Badalona, en la primera ocasió que ha tingut, ha fet l’1-0. Sierra ha aprofitat un refús per batre el porter Aitor amb un xut  creuat. El gol ha donat tranquil·litat als escapulats, que ben assentats damunt del terreny de joc han desactivat molt millor el joc ofensiu del Vila-real B.

En els darrers deu minuts, però, els visitants s’han llançat a l’atac i Cubillas, amb un xut que ha sortit fregant al pal, i Jason, que ha fallat quan ho tenia tot a favor després d’un refús de Marcos, han pogut fer l’empat. En el descompte, però, ha aparegut el toc màgic d’Abraham per fer el gol de la tranquil·litat, amb una acció personal marca de la casa (com se’l trobarà a faltar diumenge amb el Lleida). En aquest temps afegit encara hi ha hagut temps per al gol del Vila-real B, però els tres punts ja estaven al sac.

FITXA TÈCNICA:

CF Badalona (2): Marcos, Lulu, Óscar Sierra, Álvaro Vega (Manu Balda, 70’), Fran Grima, Prior, Toni Lao, Carracedo (Bermudo, 84’), Matamala, Raúl Torres i Abraham.

Vila-real B (1): Aitor, Blazquez, Tano, Javi Ramirez, Carlos Julio, Anton, Marc Mateu (Fran Sol, 84’), Nahuel (Espericueta, 74’), Felipe (Jason, 61’), Cubillas i Esteve.

Gols: 1-0 Óscar Sierra (53’), 2-0 Abraham (91’) i 2-1 Cubillas (93’).

Àrbitre: Hernández Lorenzo. Ha ensenyat targetes grogues a Prior i Carracedo, del Badalona, i a Tano, Nahuel i Espericueta, del Vila-real B.