Tot a punt pel retorn a Segona Divisió Estatal

  0
  53
  ctt badalona.jpg

  03/10/2013 – El proper cap de setmana comença una nova temporada pel primer equip del Club Tennis Taula Badalona, amb l'esperat retorn a la Segona Divisió Estatal, categoria perduda ara fa dues temporades.

  El proper cap de setmana comença una nova temporada pel primer equip del Club Tennis Taula Badalona, amb l'esperat retorn a la Segona Divisió Estatal, categoria perduda ara fa dues temporades.
  El Badalona s'ha vist enquadrat al Grup 5 de la categoria amb un conjunt d'equips històrics del tennis taula català on militen jugadors de la talla de Jordi Piella, diferents vegades campió de Catalunya.
  El club badaloní, però, s'ha reforçat prou bé per aquesta dura temporada amb el retorn d'un jugador de la casa, com és en Pau Nolis, fins ara jugador del Mataró i el Premià amb una llarga experiència a Primera i un petit pas per la Divisió d'Honor. Comença, doncs, una temporada amb il·lusió per als blaus, que aspiren "per sobre de tot a la permanència", tal com assegura el tècnic Joan Redón, però "sense renunciar a fites més importants". El tret de sortida a la lliga el donarà el partit entre el CTT Badalona i la UE Sant Cugat, aquest dissabte a les 18:00h al Carrer Sant Anastasi.