Tot es torça en la primera mitja hora (4-3)

0
    29

27/10/2014 – Quatre gols en mitja hora van deixar grogui al juvenil del Badalona al camp de l'Stadium Casablanca, La reacció positiva del segon temps va acabar sense premi (4-3) però ha de servir de punt d'inflexió.

27/10/2014 –Al juvenil del CF Badalona sembla que l'està perseguint la mala sort aquesta temporada. La dinàmica de l’equip no és bona (és penúltim) i tampoc ajuda gens que al minut 3 de partit el rival et clavi un gol per tot l’escaire des del mig del camp. Això és el que li va passar al conjunt de Javi Cuesta en la seva visita al camp de l’Stadium Casablanca. Sense ni haver tingut temps de tocar la pilota els escapulats ja es van veure per sota en el marcador i això, quan la moral no està precisament pels núvols, va suposar un clatellot que va deixar grogui l’equip. Els escapulats  per acabar-ho d’adobar, van encaixar poc després el 2-0 en una rematada de cap i van abaixar els braços. El daltabaix es va concretar a la mitja hora de joc, amb un 4-0 inapelable i un Stadium Casablanca que va marcar en cada aproximació a la porteria badalonina.

Malgrat tot, els de Javi Cuesta van marcar abans del descans i el pas pel vestidor va transformar l’equip. Hi ha haver teràpia de grup en l’intermedi i la reacció va ser positiva, amb un Badalona que va oferir una imatge absolutament contraposada. “A la segona part es va veure un Badalona més alegre, vam moure ràpid la pilota i vam fer dos gols que podrien haver estat més si el partit dura una mica més”, explica el tècnic escapulat, que té clar que “aquest és el camí” i confia que definitivament el que va passar a Saragossa en aquesta segona part suposi “un punt d’inflexió” en la trajectòria de l’equip. “No som pas un mal equip, tot el contrari. Tenim futbol per competir en aquesta categoria, però necessitem trencar com sigui aquesta mala dinàmica. Estic convençut que quan sumen aquest triomf ens treurem un pes del sobre i anirem cap amunt”, afegeix Cuesta, que posa tot el focus en el pròxim partit de lliga a Pomar contra l’Osca, cuer de la classificació (dissabte a les 16.30 h). Un partit que cal guanyar “tant si com no” per esvair d’una vegada tots els fantasmes i començar a escalar posicions.