Transport públic gratuït del 2 al 9 d’abril

  0
  57

  Les tarifes del sistema integrat de transport de l’àrea de Barcelona queden en suspens a partir de dijous, 2 d’abril, per decisió de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) en reconeixement de l’esforç particular de les persones que es desplacen per prestar serveis essencials per al sosteniment de la societat en aquests moments de crisi sanitària. La suspensió s’allargarà mentre sigui vigent el decret governamental que restringeix la mobilitat laboral, per tant, fins al 9 d’abril.

  Això vol dir que, a partir de dijous i de manera temporal, les persones que hagin de desplaçar-se obligatòriament podran viatjar a les xarxes de metro i autobusos de TMB sense abonar la tarifa. Sí que hauran de validar el bitllet o abonament a l’entrada de les estacions de metro, perquè s’obri la porta lliscant o el torniquet de la línia de peatge, però la validadora no descomptarà cap viatge. També als autobusos caldrà validar.

  En aquest període de suspensió, es podrà accedir a les estacions de metro i als autobusos amb qualsevol bitllet o abonament, fins i tot encara que s’hagi exhaurit.

  L’acord de l’ATM especifica que la suspensió del pagament està condicionada al fet que es mantingui el baix nivell d’ocupació dels transports públics i per tant es respecti la distància de seguretat entre els viatgers.

  La gratuïtat del transport públic afecta també a Badalona, on els autobusos de Tusgsal, metro, tram i Rodalies seran de franc.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí