Treballadors de l’Ajuntament denuncien el mal estat dels seus uniformes

  0
  IMG-20141118-WA0004.jpg

  19/11/2014 – La Plataforma Sindical Unitària (PSU) va denunciar ahir públicament el mal estat en el que es troben els uniformes de col·lectius com la Guàrdia Urbana o del personal de neteja municipal.

  La Plataforma Sindical Unitària (PSU), el sindicat amb més pes de la plantilla de treballadors de l’Ajuntament, va denunciar ahir públicament el mal estat en el que es troben els uniformes de col·lectius com la Guàrdia Urbana o del personal de neteja municipal. Diversos representants dels treballadors van entrar per registre tres caixes d’aquesta roba malmesa a les oficines del Viver amb Garcia Albiol com a destinatari amb l’objectiu de reclamar més inversió en aquest àmbit.

   

  Des del PSU asseguren que l’Ajuntament s’havia compromès a recuperar, per a aquest 2015, la inversió que s’ha deixat de fer els darrers tres anys, i que molts uniformes ja no es troben en condicions òptimes ni es poden arreglar. De fet, expliquen que hi ha personal que, fins ara, ha pagat de la seva butxaca la reparació de la seva indumentària laboral o n’ha comprat de nova per necessitat.

   

  Fonts municipals esclareixen que en els propers dies es concretarà la contractació i adjudicació dels lots corresponents als anys 2014-15. Quan als retards, expliquen que “és la primera vegada que s’ha fet una licitació conjutna per dos anys i això ha fet que la tramitació hagi estat més llarga”. La intenció és lliurar el material nou “abans que s’acabi l’any”, encara que alguns peces, diuen, s’hauran de frabricar i arribaran més tard.