Treballar molt i no cometre errades

  0
  26
  PRÈVIA.jpeg

  02/04/2016 – L'únic partit que el Badalona jugarà aquesta temporada en horari de tarda a Montigalà tindrà lloc aquest diumenge, amb el Barça B com a rival. A partir de les 17 hores, l'equip escapulat s'enfrontarà al filial blaugrana, que no té res a veure amb l'equip que durant la primera volta va ocupar els últims llocs de la classificació i que va caure al Miniestadi (0-1) davant del Bada.

  L'únic partit que el Badalona jugarà aquesta temporada en horari de tarda a Montigalà tindrà lloc aquest diumenge, amb el Barça B com a rival. A partir de les 17 hores, l'equip escapulat s'enfrontarà al filial blaugrana, que no té res a veure amb l'equip que durant la primera volta va ocupar els últims llocs de la classificació i que va caure al Miniestadi (0-1) davant del Bada.

  Els reforços arribats en el mercat d'hivern han canviat la cara al conjunt que entrena Gerard López. “És un tros d'equip”, avisa Manolo González. “Per fer-los mal haurem de treballar molt i no cometre errades”, afegeix. El tècnic considera, per altra banda, que el seu equip ha merescut més en les últimes jornades, en què ha perdut clarament als camps del Vila-real B i el Reus (3-0 i 3-1) i a casa contra el Lleida (0-2). “Hem tingut les mateixes oportunitats de gol que els nostres rivals”, comenta en aquest sentit.

  En qualsevol cas, González veu els seus jugadors “forts mentalment” i assegura que tenen “moltes ganes de tancar la permanència”. L'objectiu s'aconseguirà sumant quatre punts en els sis partits que el Badalona ha de jugar abans del final de temporada. En condicions normals, no hauria de ser una missió impossible. En tot cas, començar a fer els deures i puntuar contra un rival com el Barça B, que arribarà després de perdre dimecres la final de la Copa Catalunya, suposaria un important reforç moral de cara a la recta final de la lliga. Rubén Canelada, tot i que ha tornat als entrenaments, és dubte en els escapulats. Xiularà el gallec Alejandro Muñiz Ruiz.