Jornada de monòlegs solidaris en favor dels socorristes de la ONG badalonina Proactiva

  0
  68
  12507532_971801872907949_1788719614925050587_n.jpg

  04/04/2016 – La monologuista Pepi Labrador organitza una jornada d'humor en favor dels socorristes badalonins que treballen amb els refugiats a Lesbos.

  La monologuista Pepi Labrador s’ha guanyat un nom a Badalona després d’organitzar durant diversos anys espectacles de monòlegs amb humoristes d’arreu d’Espanya per a causes solidàries. Any rere any, ella i el seu equip logístic han recollit tones de menjar i milers d’euros per a destinar a les persones més desfavorides de la ciutat, i aquest mes d’abril han decidit donar un pas endavant per ajudar també els refugiats que creuen el Mar Egeu de Turquia a Grècia.

   

  La humorista badalonina ha impulsat una nova jornada de monòlegs solidaris, en aquesta ocasió a favor dels socorristes de la ONG local Proactiva Open Arms, que s’han convertit en tot un símbol i una institució d’ajuda als refugiats a l’illa grega de Lesbos. La Coral La Badalonense, amb capacitat per a unes 200 persones, serà aquest cop l’escenari d’unes hores de rialles amb transfons social.

   

  La gala benèfica tindrà lloc el proper 9 d’abril a les 21 hores. Almenys inicialment. I és que l’èxit de venta de tiquets ha obligat a desdoblar l’espectacle i muntar una sessió doble. Abans, a les 18 hores, hi haurà una primera sessió.

   

  Encapçalat per la mateixa Labrador, l’espectacle comptarà amb la participació dels monologuistes Eva Cabezas, Ramon Tartas, Carlitos, Ángel Miralles i Alberto de Momento.