Tres equips del Club Rem Badalona, campions de Catalunya de Llaüt

0
    37

12/05/2015 – El diumenge es va celebrar a l'Estany de Banyoles la 6a edició del Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani 2015.

El passat diumenge, 10 de maig, es va celebrar a l'Estany de Banyoles la 6a edició del Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani 2015, on van participar cinc equips del Club Rem Badadalona: el cadet femení, dos juvenils masculins, veterà femení i els sèniors femení i masculí; dels quals tres van quedar campions.

L'equip cadet femení, format per les nenes més petites del club, va fer una regata de 700 metres i es van enfrontar i guanyar a les del Club Natació Badalona. Però al no haver-se inscrit tres equips no es va considerar campionat.

Els dos equips del juvenil masculí, formats per juvenils i cadets, van quedar en tercer i quart lloc per darrere de Vent d'Estrop de Cambrils i Club Natació Badalona.

Les veteranes, després de la bona temporada 2014 de llagut, han començat la temporada d'enguany proclamant-se campiones de Catalunya de Llaüt, quedant per darrere de Cambrils, Club Nàutic Bétulo i Rem Santa Cristina.

El Club Rem Badalona valora com excepcional que els dos equips de categoria absoluta d'un mateix club es proclamin campions de Catalunya de Llaüt del Mediterrani en els 1.400 metres.

Destacar que les noies van guanyar amb un temps de 6:57.37 a Club Rem Xon's Empuriabrava, Natació Badalona i Nàutic Bétulo. Mentre que els nois van fer el millor temps fins ara a Banyoles, 6:10.67. D'altra banda, el segon lloc va quedar pel Club Natació Badalona amb 6:15.45 i el tercer per l'Associació Esportiva Xino-Xano amb 6:29,88.

D'altra banda, el proper cap de setmana, 23 i 24 de maig, es celebrarà l'11è Campionat d'Espanya de Llaüt del Meditearrani a Los Alcázares, Múrcia, on el Club Rem Badalona estarà present amb els equips veterà femení, absolut femení i masculí.