Jose Antonio Lara, nou president de la Penya Fotogràfica de Badalona

  0
  Lara.jpg

  12/05/2015 – El nou president afronta aquest nou repte amb il·lusió i amb l'ojbectiu de plasmar la realitat de Badalona en tots els seus àmbits amb les fotografies.

  Jose Antonio Lara agafa el relleu de Felicià Sabater i és el nou president de la Penya Fotogràfica de Badalona.

   

  Lara, que forma part d'aquesta entitat des de 2013, afronta ara aquest nou repte amb il·lusió amb una nova junta àmplia formada per gent molt experimentada i amb els objectius de plasmar la realitat de la nostra ciutat en tots els seus àmbits amb les fotografies i que la Penya Fotogràfica sigui dels i per als ciutadans de Badalona, i també d'altres municipis, ja que compten amb veïns de Barcelona i del Maresme. També desitja que sigui una barreja de cultura, color i diverses nacionalitats i religions, amb la finalitat que sigui oberta a tota la ciutadania i sense fronteres de cap tipus. El nou president ha assenyalat que "muntar una penya fotogràfica no és gens fàcil, però mantenir-la és encara molt més complicat".

   

  En aquests moments l'entitat està treballant, per als pròxims mesos, en uns nous cursos de fotografia i en col·laboracions en esdeveniments i exposicions d'entitats i empreses de la nostra ciutat, com ara en l'elaboració d'una mostra del barri de Dalt la Vila amb imatge en blanc i negre i realitzades a partir del capvespre i la idea és exposar-la al Centre Comercial Màgic Badalona.

   

  També, Jose Antonio Lara ha avançat que la penya s'està plantejant en realitzar un concurs sobre la ciutat o l'esport amb el nostre Diari de Badalona. "Estem oberts a totes les entitats i empreses, i totes aquelles que desitgin exposar les nostres fotografies ens ho poden plantejar", destaca el president.

   

  Memòria a Javier Groñalons

  D'altra banda, el passat divendres, 8 de maig, l'entitat va realitzar una recepció al Centre Cívic Can Cabanyes en memòria a Francisco Javier Groñalons, víctima del tràgic accident de Germanwings i que era membre de la Penya Fotogràfica. "Javier era un amic que estava molt centrat a la fotografia, li agradava compartir, era una persona molt implicada i es feia estimar", així ho ha describit Lara. A més, la penya el recordarà amb molt d'estima amb un reconeixement anual amb un concurs o exposició que portarà el seu nom.

   

  Penya Fotogràfica de Badalona

  La Penya Fotogràfica de Badalona es va crear l'any 2012 amb la finalitat de difondre l'ús de la fotografia, promoure, formar i integrar als seus associats mitjançant activitats culturals i donar a conèixer la fotografia. Fins ara han col·laborat amb esdeveniments i entitats, com la Festa Indiana i Fòrum Turisme Badlaona, però també amb empreses com l'Ajuntament de Badalona i Engestur.

   

  Actualment compten amb més d'un centenar de socis i el nou president anima a que tothom col·labori amb la penya, "que per només 30 euros a l'any aprendran i s'ho passaran molt bé, rodejats entre amics i bona gent de Badalona". Tothom que desitgi associar-se només cal adreçar-se a la pàgina web penyafotograficabadalona.com.

  Destacar també que fins el 31 de maig el pàrquing d'El Viver (plaça Assemblea de Catalunya, 9-12) acull Macrofotografia de Naturalesa, una exposició del fotògraf i membre de la Penya Fotogràfica, Joan Navarro Pujadas.