Tres joves detinguts per robatori amb força i agressió a l’autoritat

  0

  06/09/2013 – Els tres individus són veïns de Badalona, de 23, 22 anys i un tercer menor d'edat; dos d'ells són sospitosos de robar en un domicili; el restant, de resistir-se a l'autoritat i ajudar a escapar els dos pressumptes lladres.

  Els Mossos d’Esquadra han detingut dos joves, un de 23 anys  i l’altre menor d’edat, veïns de Badalona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força i resistència i desobediència als agents de l’autoritat, i un altre jove de 22 anys, també veí de Badalona, com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat, resistència i desobediència a agents de l’autoritat.

   

  Els fets es remunten al passat diumenge 18 d’agost d’enguany quan els agents van ser informats que s’acabava de produir un robatori al barri de Sant Roc. Un testimoni va donar una descripció molt acurada i la policia va localitzar els dos individus, que van actuar de “manera desafiant” i cada cop més “agressiva” a mesura que es congregaven al seu voltants familiars i coneguts. Quan els agents van voler detenir els dos individus, es va produir un clima hostil i de confusió que va donar peu a la fugida dels nois.

   

  Després de les investigacions necessàries, el passat dia 23 d’agost la policia va trobar un dels integrants del grup hostil, que havia agredit els agents, i va ser detingut. Dues hores després, un dels dos pressumptes lladres, germà menor del primer detingut, es va entregar a les dependències policials. El segon pressumpte delinqüent també es va personar a la comissaria el dia 25.

   

  El menor va passar a disposició de Fiscalia de Menors que ha decretat la seva llibertat i els altres dos joves van quedar amb llibertat amb càrrecs.