L’ascens a Copa encara és possible

  0
  27
  natzgrup.JPG

  18/5/2015.- Tot i la derrota a Sant Cugat, el Sant Andreu espera la decisió de la Federació perquè es podria veure beneficiat per les vacants que hi ha a Copa Catalunya aquest any.

   

  El Sant Andreu ha acabat la temprada regular tercer del seu grup, però les decisions i els moviments d’equips el poden beneficiar.

   

  Per un costat, el Campió de Copa Catalunya deixa la seva plaça lliure perquè ha decidit que sí que jugarà a Lliga Femenina 2 la temporada que ve.

   

  Per un altre, un dels equips que hauria de pujar és el Barça B però no pot perquè el Barça A ja està a Copa.

   

  Aquestes dues places lliures podrien beneficiar els dos tercers de cada grup de Primera Catalana.  I és per això que el Sant Andreu espera la decisió de la Federació per saber si finalment pot ocupar alguna de les places lliures.

   

  Les badalonines arriben a aquesta situació després de perdre l’últim partit de la fase regular. Es jugaven l'ascens a domicili, a Sant Cugat. Tot i que l’equip no va notar l’ansietat, tampoc va trobar la inspiració en atac.

   

  Va ser un partit marcat per les errades del Sant Andreu que finalment va suposar una derrota en un partit important.

   

  A més, el camp relliscava molt, fet que va perjudicar el joc de les visitants als dos costats de la pista.

   

  Després de tres quarts a remolc, al parcial definitiu les badalonines van intentar reaccionar però les decisions arbitrals amb 19 faltes de diferència entre els dos equips ho van fer impossible.

   

  Ara l’equip està a l’espera de la decisió de la Federació per intentar poder jugar la temporada que ve a Copa Catalunya.

   

  El Llefià s’acomiada amb derrota

   

  Era un partit complicat per tancar la temporada davant un dels equips que juga més al contacte.

   

  El Sant Jordi va començar molt inspirat anotant des de tot arreu i amb molta agressivitat en totes les facetes.

   

  Les badalonines no van trobar la manera d’aturar l’atac local amb una defensa molt dura que va comptar amb la permissivitat arbitral. 20-5 al primer quart.

   

  Al segon quart les locals van marxar fins el 27-7. Però de nou l’actitud d’aquest equip va aparèixer i amb molt de treball, molt d’ofici i molt d’esforç va aconseguir deixar el marcador al descans 33-30.

   

  A la represa el Llefià va anar a pel partit, però un arbitratge condicionat per un públic sorollós i aplicant la llei de la compensació va fer impossible la remuntada, 49-45.

   

  El partit va seguir amb la mateixa tònica fins el final. Amb 60-58 a l’últim minut, 6 tirs lliures del Sant Jordi van sentenciar el partit.

   

  Nei Fuentes i Pili Rodríguez es van posar  l’equip a les esquenes en els moments complicats, però no van poder evitar la derrota en un enfrontament molt sofert i complicat de jugar.

   

  Tot i la derrota, satisfacció al Llefià per la temporada feta a Segona Catalana.