Tres nits de jazz, dansa clàssica i actuacions de cases regionals al Port de Badalona

  0
  nits port.jpg

  15/07/2015 – Després de l’èxit de la primera nit, tornen la III edició de les Nits al Port, un festival organitzat per Marina Badalona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona i diverses entitats de la ciutat.

  Després de l’èxit de la primera nit, tornen la III edició de les Nits al Port, un festival organitzat per Marina Badalona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona i diverses entitats de la ciutat. Tres nits amb una proposta cultural variada en un entorn immillorable. Aquest dijous 16 de juliol, a les deu de la nit, el jazz serà el protagonista amb l’actuació de Tri-tò Jazz Band. La banda està formada per David Funes al piano; Álvaro Taborda, al contrabaix; Claudio Marrero, al saxòfon, i Quim Castelló, que és bateria, trompetista i compositor.

   

  El divendres 17 serà la nit gran de la dansa clàssica amb la participació d’alguns dels millors ballarins joves de Catalunya i que estan començant la seva carrera professional a prestigioses companyies d’Espanya i Europa, com ara la Royal Ballet School de Londres, el Ballett Landestheater de Coburg, Alemanya, o el Ballet of the North Bohemian Opera, d’Alemanya.

   

  El dissabte, dia 18, finalitzarà aquesta tercera edició amb la música de les gaites de l’Agrupación Cultural Galega Agarimos, el ball espanyol del Centro Cultural Castellano Manchego de Badalona, i les actuacions d’Asociación Cultural Rociera Andaluza Ciudad de Badalona i de la Hermandad Nuestra Señora de la Esperanza.

   

  La tercera edició de Les Nits al Port, d’accés gratuït, se celebrarà just a continuació del passeig Marítim. A més, per facilitar l’accés a tots els assistents les barreres de l’aparcament del port de Badalona restaran aixecades des de les set del vespre fins a la finalització dels concerts.