Demanen 14 anys de presó per al jove que va apunyalar un home al carrer Juan Valera

  0
  35
  apunyalat la salut_0.JPG

  15/07/2015 – El jove de 19 anys que va assassinar un veí del carrer Juan Valera, al barri de La Salut, a principis de maig de 2014, ha estat processat aquest dimarts a l’Audiència de Barcelona.

  El jove de 19 anys que va assassinar un veí del carrer Juan Valera, al barri de La Salut, a principis de maig de 2014, ha estat processat aquest dimarts a l’Audiència de Barcelona. José Palomino, del barri de Bon Pastor, ha estat interrogat i s’ha mostrat penedit per haver matat l’home de 64 anys després d’haver recorregut diferents línies de metro, trajecte durant el qual va assaltar i robar a dues persones amb una navalla de grans dimensions, tal i com van captar les càmeres del transport públic.

   

  Tot i que el fiscal demanava inicialment 30 anys de presó, els atenuants de consum d’alcohol i drogues i els diagnòstics de trastorn psicosocial i intel·ligència limitada han fet rebaixar la petició. Finalment, la Fiscalia demana 14 anys i tres mesos, una pena a la que s’ha adherit l’advocat defensor. Resta saber si la sentència ratificarà l’acord de conformitat i el jove serà ingressat a presó per aquest període de temps.