Tres punts d’or al camp del Llevant B (0-1)

0
    34

23/11/2013 – Primera victòria fora de casa del curs i 3 punts d'or per al CF Badalona, que s'ha imposat al Llevant B per 0-1 i agafa aire en la seva lluita per allunyar-se de la zona de perill.

Primera victòria fora de casa del curs i 3 punts d'or per al CF Badalona, que s'ha imposat al Llevant B per 0-1 i agafa aire en la seva lluita per allunyar-se de la zona de perill. Els de Piti Belmonte s'han sobreposat a les baixes (Abraham i Bermudo per sanció i Joaquín i Puigdollers per lesió) i a l'expulsió del porter Marcos a mitja hora del final per poder obtenir un triomf èpic. El gol de Joan Castillo al minut 34 (el seu primer aquesta temporada) va ser suficient i malgrat haver de jugar els darrers 30 minuts amb inferioritat numèrica els escapulats van saber serrar les dents i defensar l'avantatge.

El Llevant B venia en ratxa, havent sumant 7 dels últims 9 punts, però va ser el Badalona el que va dur la iniciativa en un primer temps en què va poder marcar més gols. Neskeens, titular per segon cop aquesta temporada arran de l'absència en la davantera d'Abraham, va avisar al minut 26 amb un xut a la mitja volta que va fer lluir Ovejero, titular a la porteria del Llevant B per la sanció de Leandro. Enric Gallego, poc després, a punt va estar en fer el 0-1 en el preludi de l'únic gol del partit. Ovejero va desviar la seva rematada i en el córner posterior Joan Castillo en aprofitar un refús dins l'àrea per enviar la pilota al fons de la xarxa. Després del gol el Llevant B va despertar tímidament. Jason, per sort, va arribar tard a la rematada quan ho tenia tot a favor per empatar i abans del descans el golejador local Andy també va provar sort des de lluny amb un potent xut que va refusar Marcos.

Al descans Piti Belmonte va haver de fer entrar Ferrón per Robert Costa, amb molèsties físiques, i només començar la represa el Llevant va donar un nou ensurt mitjançant un xut d'Alvaro que va sortir fora per ben poc. L'acció que va canviar el partit, però, va ser l'expulsió del porter Marcos al minut 60. En una acció desafortunada al porter escapulat se li va escapar una pilota i quan la va blocar amb les mans ho va fer fora de l'àrea. L'àrbitre li va ensenyar la vermella directa tot i no tenir cap jugador del Llevant B a prop per aprofitar l'errada (no era una jugada de perill) i el Badalona va haver de jugar els darrers 30 minuts amb un home menys. Va entrar el porter suplent Álex Sánchez, que va debutar en la lliga,  per Neskeens i com era d'esperar el Llevant B va pujar línies i va tancar els escapulats a la seva àrea. Van arribar les ocasions, però els de Piti Beltmone, amb un esforç titànic i un gran desgast físic, van saber defensar-se amb ordre per mantenir la porteria a zero i sumar un triomf vital que els ha de carregar de confiança de cara als pròxims compromisos.

FITXA TÈCNICA
    Llevant B (0): Ovejero, Expósito (Marcelo, 86'), Mossa, Jordi, Borja, Álvaro (Armero, 63'), Higón, Camarasa, Rubén Fonte, Andy i Jason (Galán, 47').
    CF Badalona (1): Marcos, Fran Grima, Joan Castillo, Robert Costa (Ferrón, 46'), Cárdenas, Maestre, Sergio Gómez, Lázaro, Boniquet (Gigliotti, 77'), Enric Gallego i Neskeens (Alex, 61').
    Gols: 0-1 Joan Castillo (34').
    Àrbitre: Francisco Alejandro Navarro Fuentes. Targeta vermella a Marcos (60'). Grogues a  Sergio Maestre, Ferrón i Enric Gallego, del Badalona.