Tres robarotis en una mateixa nit a tres establiments del Centre i Llefià

  0
  IMG_6509.JPG

  17/07/2014 – Tots tres van ocórrer la nit de dimecres a dijous, encara que els Mossos d’Esquadra descarten que tinguessin relació entre ells.

  A finals de la setmana passada, es van succeir tres robatoris focalitzats en tres establiments diferents de la ciutat i concentrats en poques hores. Tots tres van ocórrer la nit de dimecres a dijous, encara que els Mossos d’Esquadra descarten que tinguessin relació entre ells.

   

  El més sonat va tenir lloc a una joieria del carrer de la Creu, al barri del Centre. Els propietaris es van trobar la persiana metàl·lica oberta pel mètode del ‘obrellaunes’. Els lladres van accedir, van destrossar tots els aparadors exteriors i es van endur peces i productes que s’hi trobaven exposats. La policia autonòmica manté oberta la línia d’investigació. De fet, poques hores més tard, el mateix dijous, es va recuperar un cotxe amb el que s’hauria comès el robatori i que havia estat sostret anteriorment. Els amos de la botiga encara no han calculat les pèrdues; sí destaquen, però, que mai havien patit un atracament en els 26 anys que porten oberts. Aquests dies, la joieria encara continua amb les reparacions amb l’objectiu de fer tornar el seu aparador a la normalitat.

   

  Dos més a Llefià

   

  Dos locals més, aquests del barri de Llefià, van ser assaltats la mateixa nit. Un d’ells va ser una botiga de roba situada al carrer comercial Pérez Galdós. Els lladres van forçar l’entrada, tot i que l’establiment no va patir cap destrossa, com en el cas de la joieria, i es van endur la caixa registradora. El tercer dels robatoris va tenir lloc a un bar de la rambla Floridablanca, cantonada amb l’avinguda Marquès de Sant Mori. Els assaltants van forçar la persiana amb un gat hidràulic de cotxe i van accedir a l’interior del local.

   

  Els Mossos d’Esquadra continuen buscant els autors dels robatoris i no es plantegen que siguin els mateixos individus o tingui relació entre ells, atès que el modus operandi de cadascun dels tres robatoris és diferent.