Tres veïns de Badalona detinguts per robar bicicletes de pàrquings comunitaris

  0
  141116 NP128.jpg

  17/11/2014 – Els Mossos d'Esquadra han detingut dos nois i una noia, d'edats compreses entre els 18 i els 20 anys i veïns de Badalona, com a presumptes autors d'un delicte de furt; les venien a una botiga de segona mà.

  Els Mossos d'Esquadra han detingut dos nois i una noia, d'edats compreses entre els 18 i els 20 anys i veïns de Badalona, com a presumptes autors d'un delicte de furt.

   

  El passat 22 de setembre els Mossos van rebre la denúncia del robatori de tres bicicletes d'un pàrquing comunitari ubicat al Passatge Riu Congost de Badalona. Els autors dels fets haurien aprofitat l'entrada d'un vehicle en el pàrquing per colar-se per la porta, i un cop dintre van trencar els cadenats de dues bicicletes i van marxar. Unes hores més tard, van repetir l'operació per endur-se dues bicis més.

   

  Els agents van iniciar una investigació que va permetre identificar i detenir setmanes després a Badalona tres joves com a presumptes autors del robatori. La investigació va continuar oberta perquè els investigadors havien d’identificar i localitzar la persona o persones a les quals s’estarien venent aquestes bicicletes.

   

  Els agents van poder relacionar els detinguts amb altres robatoris similars i van detectar que havien venut 51 bicicletes en 4 mesos, 32 d'elles en un mes i una setmana, en un establiment de compra i venda d'articles de segona ma del carrer Alfons XIII de Badalona. La propietària els comprava les bicicletes per 10 o 20 euros com a màxim, sense comprovar si la seva procedència era il·lícita, i les revenia per quantitats compreses entre 30 i 110 euros. Per aquest motiu, els agents també van detenir el passat 28 d'octubre la propietària de l'establiment, una dona de 20 anys, veïna de Badalona, com a presumpta autora d'un delicte de receptació.