Trias: “Sempre he estat preparat”

  0
  jordi trias.JPG

  05/02/2013
  L'aler pivot gironí va tornar a jugar després de 4 partits

  Jordi Trias va tornar a tenir minuts en la derrota del passat dissabte contra el Valladolid després de no haver participat en els últims 4 partits.

  L'aler pivot gironí valora positivament la seva actuació i creu que "en els minuts que vaig ser a pista vaig aportar coses".

  "Individualment estic content però també estic trist per la derrota" ha declarat Trias, que dissabte va ajudar l'equip amb 4 punts, 3 rebots i 2 faltes rebudes en 15 minuts.

  Trias només ha jugat en 13 dels 20 partits i es juga la 4a plaça en la rotació dels pivots amb Nacho Llovet, que tot i que ha jugat 18 dels 20 partits és el jugador que promitja menys minuts (11).

  "Jo sempre he estat preparat", explica Trias que diu que "tot i el que em passava jo sempre he estat positiu i pensava que tornaria a tenir una oportunitat".

  L'interior verd-i-negre també ha repassat la situació de l'equip en els últims partits i ha afirmat que "aquesta és la línia que ha de seguir l'equip". "Ara tenim el mal regust de l'últim partit, però portar la meitat de victòries en una lliga competida està molt bé", ha acabat indicant el pivot.