El Lloreda sorprèn i s’emporta el derbi contra l’Unificación Llefià

0
    36

05/02/2013 – El líder i gran favorit a l'ascens, l'Unificación Llefià, va patir diumenge la seva derrota més àmplia del curs en el derbi de Segona Catalana contra el Lloreda, qui va vèncer per 1-4

En un partit emocionant, ple d'incidències, targetes i gols, el Lloreda va donar la gran sorpresa de la jornada en el grup dos de Segona Catalana. Els dos equips badalonins de la categoria es veien les cares en un derbi en què ambdós volien mesurar contra el rival ciutadà els seus respectius bons moments de forma. L'Unificación Llefià arribava al duel com a líder destacat de la categoria tot i haver empatat de manera una mica sorprenent en el seu anterior partit. El Lloreda, per la seva part, volia venjar la derrota de la primera volta del curs, en què els de Llefià van fer-se amb el primer derbi de la temporada. A més, el Lloreda portava tres partits consecutius sense perdre i volia mantenir intactes les poques opcions que encara té de poder assaltar la zona alta de la classificació. Per a fer-ho, era del tot indispensable guanyar al líder. I ho va fer.

El Lloreda de Víctor Álvarez va posar-se 0-2 en poc més de vint minuts gràcies a dues dianes de Barbancho. La segona d'elles, de penal. Només començar la segona part, Domínguez va retallar diferències per l'Unificación i va donar renovat impuls al derbi. Però al 75', José Alberto va fer l'1-3 posant molt de cara el derbi pel Lloreda. Que faria un quart gol al 89'. La diana va ser obra de Barbancho, l'absolut heroi del duel. El matx va ser molt calent, com demostren les disset targetes que l'àrbitre del partit va ensenyar.

Tot i la derrota, els de Llefià, entrenats per Jordi Souto, continuen ocupant la primera posició del grup amb tres punts més que el Canyelles. El Lloreda puja fins a la sisena plaça, amb 31 punts. La propera jornada no es disputarà fins d'aquí a dues setmanes. Llavors el Lloreda rebrà al Singuerlín (setzè) i l'Unificación visitarà l'Argentona, onzè.

ALINEACIONS

Unificación Llefià: León, Santana, Oliver, Rodríguez, García, Azañón, Ramos, Valverde, Domínguez, Manchado, Monterde

CF Lloreda: Valenzuela, Reinoso, Castro, Montilla, Rojas, Vilches, Aguilar, Capilla, José Alberto, Barbancho, Picas