Trias:”Si agafem una bona ratxa som molt perillosos”

  0
  50
  jordi trias.JPG

  05/12/2012
  El gironí creu que per competir contra el Barça "cal córrer el camp" i diu que la davallada de l'equip contra el Canàries "no pot tornar a passar"

  El jugador del Fiatc Joventut, Jordi Trias, ha passat revista a l'actualitat verd-i-negre i ha parlat del proper partit contra el Barça Regal.
  "A l'ACB els ha costat més i han estat una mica irregulars", explica Trias que espera que "segueixin així contra nosaltres per tenir opcions de guanyar".

  Pel gironí, "si el Barça juga al seu millor nivell serà complicat", però avisa que "nosaltres som un equip que tenim ratxes bones i dolentes. Si n'agafem una de bona som molt perillosos".

  Trias creu que per competir contra els blaugranes "hem de córrer molt el camp", perquè "ells són jugadors molt grans i és com els podem fer més mal".

  De l'últim partit contra el Canàries, en que l'equip es va deixar remuntar 29 punts, ha explicat que "no pot tornar a passar" i que al vestidor "la gent no estava contenta" perquè "el que més afecta a un jugador es veure que no ha jugat intel·ligent".
  Aquest serà el 8é derbi de Trias defensant la samarreta de la Penya, però l'aler pivot no amaga que "sempre segueix sent especial jugar contra el Barça".